Dilan246 Kubrabsyg45 evet devlet hastanesinde yanılma payı oluyor bana da 3200 dediler özelde 2900 dediler
Kubrabsyg45 Dilan246 her doktorun ölçümü farklı oluyor ben birer gün arayla gittim farklı ölçtü.. ve doğum da ne çıkarsa şansa buna inanıyorum
Kubrabsyg45 MerveGuler normalde acımazdı benimde kaç defa yaptılar ama en son olanda canım yandı. Parmak ile muayene ediyor evet. Bakarken ıkınmamı vs söyledi yüksek ihtimal benim doğum tetiklensin diye yaptı. Ama dediğiniz gibi ister istemez insan kasıyor kendini. Dikkat et ama o an rahat olursan saniyelik ve canın yanmaz
Dilan246 Kubrabsyg45 sağlıklı olsunlar da kilo alınır verilir sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Mervekara5 Kubrabsyg45 sancım çıktı ya bugün ona bağladım ama pazartesi bi idrar testi veririm olmadı
walkimdet Kubrabsyg45 sancı var diye 36 da baktılar bana evet lekelenmem geldi ama sonraki gğn suyum geldi ve doğurdum ben
aysebazz @"Kubrabsyg45″gidebildigin kadar geç git zaten bn acemiydim kendimi ellerine bıraktım inanki mahvettiler bni düşün o kadar oynadılar ki benimle rahim ağzım enfeksiyon kaptı suyun gelmiyene kadar sancım olmayana kadr gitme
Kubrabsyg45 aysebazz evet artık öyle düşünüyorum. Beklemedeyim artık. Rutin kontrol var haftaici sancı çıkarsa vs artık o şekilde onun dışında gitmeyi düşünmüyorum çok büyük bişey olmadıkça 🤦sen naptın peki canım şuan durum ne doğum mu gebelik mi