yarendogann kızlar ortalama 40 günlük bir zamanımız kaldı doğuma sizce eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeliyim şu an çok erken mi son günlere bırakmasam mı ya da bilemedim🫣♥️
AzraFarah yarendogann bizimde 67 gün ama doktor sezeryan olduğu için 40 beklemeyiz,37 den sonra alırız dedi,yani ortalama benim de 45 günüm falan var. Daha beşiğini kurmadım,ev temizliği, halıların yıkanması, çok işim var gözüm korkuyor
Eceecim yarendogann hazırlayın tabiiiki. Bizim de tam 40 gün var. Çok önceden yıkamıştım kıyafetleri. Geçen hafta da ütüledik yerleştirdik hastane çantasını yaptık. Artık çok az kaldı her an herşey olabilir bence ☺️☺️
Bebisss12 Bence her ihtimale karşı yıka ütüle kaldır toz olmasın canım. İnsan başına ne geleceğini bilemiyor her an her şey olabiliyor. Ben depreme yakalandım mesela erken doğum riskim olduğu için bebek her an gelebilir dendi. Çok şükür kıyafetleri hazırdı bi tek çantaya koydum büyük kafa rahatlığı oluyor 😊
bebek_firarda Hiçte erken değil. Şimdi yap çünkü beye göre 40 gün kaldı😂 her bebek 40 haftalık doğmuyo malum. Sen hazırla çantanı dursun kenarda. Benim iki üç haftadır hazır. Günlük evi süpürüp sildikçe dolabın içini şöyle bi tozunu akıyorum sende öyle yaparsın
Nanai Haftadan sonra hazırlıklarınızı yapın diyorlar. Ben 35. Haftadayım doktorum bi iki haftaya seni doğurturuz dedi. Tabi benim böbreğimle ilgili yıllardır protein kaçağım gibi sorunlarımda var. İlk gebeliğim bana dua edin, birbirimizede dua edelim inşallah 🤲
Papatyaa_01 yarendogann ben haftaya yıkayıp ütüleyecem hastane çantamızıda hazırlıycam artık tedbir amaçlı dursun bi köşede 34 oluyoruz haftaya inşallah
Betulaa Hiç erken değil ben bu hafta hepsini yıkadım , dün normal kontrole gittim 34 hafta için hareketi az çıktı , yatırdılar ve böyle devam ederse doğuma alabiliriz yarın dediler birden şok oldum hiç beklemiyordum ki hareketleri de gayet iyi hissediyorum. Neyse ki düzel serum alınca ama kıyafetler yıkandığı halde panik oldum valizi hazırlamak için çıkmama izin vermezler diye korktum. Bir de kendime daha Pijama almamıştım ne giyeceğim falan diye endişe duydum. Sadece bebeğin erken doğma olasılığını düşünmek varken kırktane derdim daha oldu birden 😁