Mzg_15 Mrve12 ben 12.haftamdan itibaren kullanıyorum şuan 20 haftalığım içmesi biraz zor canım ama bütün vitaminleri içinde barındırıyor
MeltemEA Mrve12 12.haftadan beri kullanıyorum,34 haftalık oldum hiçbir sıkıntısını görmedim.Sadece biraz büyük zor yutuluyor o kadar.
Ozlemtanirr Mrve12 devletteki doktorum decavit verdi 1 ay kullandım detaylı ultrason için özele gittim decavitteki vitaminlerin eksik olduğunu söyledi o yüzden değiştirdik
srny 12-16 hafta arası kullandım doktorum artık yeterli gelmediğini söyleyip d vit damla ve kan ilacı (gynoferon) ile değiştirdi
Mrve12 srny ben decavit le gynferonu aynı gün içiyorum. Ağır mı oluyormuş öyle peki doktora sormama gerek varmıdır
Ozlemtanirr Mrve12 gynfren doktor aç karna iç dedi mide bulantısı yaptı söyledim yok karna da iç yeterki süt çay tüketme 2 saat içinde dedi
Lavenderandblue Arkadaşlar vitaminler gaz yapar mı? 10+1 deyim. Çok gazım var. Dr decavit,ferrum balık yağı ve magnezyum verdi.
Hubeyb9 Mrve12 ben transfer oncesi başlamıştım 13 haftalık hala devam ediyorum. Tüp bebek doktorum vermişti onu içiyorum diye folik asit içmedim