Mavi25 Kızlar Allah nasip ederse nisan sonu görünüyor doğumum sizce kollu fazla alınmalı mı bilemedim sonrası küçülecek olmayacak açıkçası bi 10 lu hastane çıkışı ve bi kaç zıbın kollu olarak düşündüm ama bide doğuda yaşıyorum
Bettuss_123 Mavi25 benimde doğumum Allahın izniyle nisan başı ortası gibi. bence ne olur ne olmaz bir kaç tane daha al. Adam akıllı kış yapmadı bu sene havalar hemen ısınmaz gibi geliyor bana. Ben İstanbul’da olduğum halde uzun kollusunu hiç eksik etmedim
FatosNazim53 Mavi25 ben hem uzun kollu hem kısa aldım. Bende aynı zamanda doğum yapicam seninle. Nisan sonu havalar genelde soğuk oluyor. Ben sobalı evde oturuyorum bu yüzden benim için daha soğuk. Bence uzun kollu fazla alınmalı. Ne olur ne olmaz.
Sekerportalali Uzun kollu gerekir daha çok küçük bebek olacaklar nisan mayıs üşürler zaten siz yine 3-5 tane edinin :)
Surprizzz2022 Bnmde bı ihtimal Nisan sonu vaktli gelirse Mayıs sonu ama uzun aldım 3tane tulum birazda abisinden vardı. Bizim buralar erken ısınıyor ama yinede ne olur ne olmaz bulunsun dedim. Minnak oldukları için üşürler☺️
Gunesdrn Bizim ki de Nisan ayına geliyor. Bende uzun kollu aldım. Aksamları serin olur bebişe göre. Uygun fiyatlı urunlerden alıyorum. 1 ay gıydıgını diger ay giymeyecek nasılsa.