Mammiece Merhaba 27+5 olduk depremden sonra kontrole gittim iki hafta önde olduğunu ve 1330 gr olduğunu söyledi doktor haftamıza göre kilosu normal mi bunu kafaya takmış durumdayım
aliandalina Mammiece kilosu önde normal olabilir önemli olan gebelik şekerin var mı ona baktır canım çünkü ½ hafta geri ½ hafta ileride olması normal karşılanıyor doktorlar tarafından birde boy kilo genetiktir
selinsmother Mammiece 27+5 1550 gram çıktı benimde ☺️ şeker yüklemesi istedi yaptırdım şeker çıkmadığı için gayet güzel dedi 🙂 şeker yüklemesi yaptırdın mı sende?
aliandalina Mammiece selinsmother maşallah maşallah kızlar peki nasıl besleniyorsunuz neler yediniz 🐣🥰
Mammiece Evet yaptırdım herhangi bi sorun yok dedi kendi doktoruma depremden dolayı ulaşamadım gaziantepde bi hastaneye gitmiştik fazlada ilgilenmedi ama yinede bebeğimizin sağlığı iyi oldugunu öğrendik ya içimiz rahatladı
selinsmother aliandalina benim gebeliğim kusmalı geçiyor malesef 28 haftalığım hala bitmedi o yüzden dikkat etmiyorum neyi yiyebiliyosam öyle takılıyorum 🤮 kaşar muz süt felan tüketmedim yani ben