Ceylanim Songul2610 bebegine uzuldum 😭😭😭 dogum yaptin ve bebek yasamadi oyle mi 😣😣😣 ne buyuk bi imtihan 😭😭
Songul2610 Ceylanim evet 23+4te gece sancilandm acile gttik dogum bslams ddi yats verdi serumlarla ilaclarla durdurulamadi 2gün sancidan snra normal dogum yaptm kızim ck kücüktü kalbi yasamaya yetmedi dogumdan snra hemen gtti😭😭😭😭😭
Songul2610 Dilek19 sagol cnim cvpladgn icn . Peki bsey sorcam ben 15ekimde adet olmam gerekrken 11inde oldum. Takvime göre bu ay 7snde olmam lazim bu ayki adetime o 4 gün eklenirmi acaba
Ceylanim Songul2610 oyyyyyy 😭😭😭 icim sızladı okurken rabbim binkez daha yasatmasin sabir versin canim inslalah tez zamanda kucagina almak nasip olsin 😘😘
Dilek19 Songul2610 canım bende kullandım ilkinde 4 gün geciktim daha sonra 2 kere daha kullandım ama gecikmem olmadı daha sonra 6 ay geçti yaklaşık üzerinden 2 yıldır bebeğimiz olmıyordu tüp bebek yaptırcağımız ay kendiliğinden hamile kaldım şimdi 6+2 yiz
Songul2610 Ceylanim amin canım cok sagol Allah sendn razi olsn . Rabbim düsmanıma bile yasatmasin evlat acisinı. 😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭
Songul2610 Arkadaşlar adetime 3gün var ve bu sabah lavaboya gttigmde affedersiniz ama seffaf bi akınti ve pembemsi kahverengi bi leke geldi akintiyla beraber adet oluyorum sandım ped kullandım ama suan hcbisey yok acaba hastamı oluyorum
HilalQ Çatlatma iğnesi kullananlar işin ne kadar süre karnında batma sanki üşütmüşsün gibi hissi oldu
Songul2610 HilalQ canim bende 2gün vardi snra hcbisey yktu ama 1hfta snra ck sanci yapti kasıklarımin agrisindan ayagi kalkamiyodum ble