arirangg Fdmk 12. Haftada normal kontrole gidiyorsun. Doktor ultrasondan bebeğin ense kalınlığını ölçüyor. Bir de kan veriyorsun o kadar
Tgcmrt48 Fdmk 12. Haftada ultrason ile ense kalınlığı ölçülüyor ve burun kemik yapısına bakılıyor daha sonra kan veriyorsun
Fdmk arirangg bana normalde ayım 28 ine randevu verdi şuan 10 hafta 4 günlüğüm ve bugün gitmem gerekiyor şehir dışına çıkacağım için bugüne gel dedi yani baklm diye belli olurmu birde kan aynı gün veriliyor değilmi farklı gün de değil
Fdmk Tgcmrt48 şuan erken mi olur ozaman söyledim hani eğer 10 hafta 4 günlüğüm normalde 28 inde bakacaktık ikili teste şehir dışında gittiğim yerde yaptırayım dedim bugün için gel dedi baklm dedi
Gumus25 Fdmk 11-14. Hafta arasında yapılıyor sizin biraz erken oluyor sanırım bugün giderseniz ama doktorunuz yönlendirir 14. Haftaya kadar yaptirabiliyorsunuz
eakman Fdmk 11 haftadan önce bakmıyorlar genelde..yani değerler açısından da erken olur muhtemelen. ben 12. haftada yaptırmıştım
Tgcmrt48 Fdmk yani 2. Gebeliğim ve bildiğim kadarıyla 12. Haftada tam belli oluyor canım yine de yanlış bilgi vermek istemem
mommyily Kızlar benimde bu konuda sormak istediğim bir şey var bilen varsa yazabilir mi nasip olursa 3-4 gün sonra benimde ikili tarama testim var aç mı tok mu gitmeliyiz birde su içsem bişey olur mu içmeden mi gideyim bilen varsa yazabilir mi ?
mommyily Gumus25 öyle mi çok teşekkür ederim o zaman bilmediğim için sordum yazdığınız için çok sağolun 🌸
mommyily Omrum2020- tok gidenler de varmış canım ne yapsam bilemedim aç daha mı iyi çıkar acaba sonuçlar
eakman Fdmk benim 2 gün içinde geldi sonucum valla… ama özele gidiyorum ben bilemiyorum devletteki prosedürü:)