brprensesannesi23 Hayırlı sabahlar arkadaşlar ben bugün rüyamda bebeğin cinsiyetini gördüm. Genelde rüyaların tersi olur derler bazılarıda ne gördüysem odur der. sizde durumlar nasıldı gördüğünüz mü oldu tersi mi
Mervvvever brprensesannesi23 iki kere oğlum olucak gördüm kontrole gideceğime yakın ama doktorum kiza benziyor dedi☺️
binnur64 brprensesannesi23 ben de kız bebişim olduğunu görmüştüm 4 gün sonra gidicem inşAllah öğrenirim de söylerim
papatyaseveranne brprensesannesi23 annem ve babam daha hamile olduğumu öğrenmeden rüyalarında erkek bebeğim olduğunu görmüşlerdi. o sıra gerçekten hamileymişim, ilk günlerimmiş. Ve şimdi 17 haftayı toparlıyoruz, oğlum olacağını öğrendim 😊🌸
Dolphin16 Bende oğlum olcak die görmüştüm çokta güzel kokuyordu 🥹 oğlum oldu aynı o tarif edemediğim güzel kokusu bütün eve sarmıştı 🥹😍
Baby_loading Bende rüyamda camide gördüm kendimi namaz kılacak vakit birine seslendim oğlum Mehmeti tutabilirmisin namazımı kılayım dedim ve uyandım:) yani daha cinsiyetini bilmiyorduk oğlum oldu ismiyle geldi Mehmet Elhamdulillah
Z-ynp48 brprensesannesi23 ben rüyamda erkek olacağını görmüştüm eşim de aynı gece rüyasında kız olacağını görmüş🌸 kızımız olacak nasipse 🌸
Duyulurum brprensesannesi23 oğlumda bazen erkek bazen kız görüyordum rüyamda. Rüyaların tersi çıkar ya da rüyalar çıkar diye bir şey asla yok tabii ki. Sadece öyle denk gelebilir çünkü yaz kiz olacak ya erkek.
Aecer brprensesannesi23 oğlum olduğunu görmüştüm rüyamda, baya mavi tulumlu şapkalı ve sürekli de erkek hissediyordum. Oğlum oluyor :)
Elifsenayldrm brprensesannesi23 ben cinsiyet partisi yapacağımız günün bi önceki gecesi kız görmüştüm doğru çıktı 💖💖🫶🏻🫶🏻
Duygusalanne brprensesannesi23 Genelde anneler rüyasıda ne gördüyse o oluyor ben iki hamileliğim de de oğlum olduğunu gördüm sürekli gerçektende öyle oldu🌸İlk çocuğum erkek bu hamileliğimde de oğlum olacağını öğrendim
Lcn1 brprensesannesi23 ben rüyamda kızim olacağını hatta kızımın 3 4 yaşını gördüm ☺️🥰 çok güzel bir rüya idi ve kızım olacak 🙏♥️🥰
Mhtpflz brprensesannesi23 ben hep erkek bebek gördüm ve genelde tersi çıkar ama bu sfer öyle olmadı erkek bebişim😇
Surprizzz2022 Bnde ilk hamilelegimde kızım olacağını gördüm hatta aha tamma kız falan diyordum ki Dr erkek dedi🤭 ama rüyamda gördüğüm gibi geldi bebeğim çok başka bı duygu☺️
Sevvallll12 brprensesannesi23 3-4 kere kız bebek gördüm rüyamda annem kız bebek görmüş hatta ismine kadar ama bebeğim erkek 🥰