Kizlar herkese merhaba uzun suredir foruma giremiyorum oglum butun vaktimi isgal ediyor yine de cok sukur🥹🙏🏻 39+1 de 3 aralik 23:27 de oglumu kucagima almak nasip oldu. Geceden sancilarim baslamisti hafiften soyle duzenli bi sekilde sirayla 20-15-10 dk araliklarla sancim oluyordu. Sabaha kadar hic uyumadim son kez evi topladim iki uc sefer dus aldim cunku sicak su cok rahatlatiyor. En sonunda da ogleden sonra hastaneye gittik. Saat 16.00 gibi nst ye bagladilar. Oglumun kalp atisi biraz yavaslamisti ve kilosu da haftasina gore azdi. O yuzden doktor dogumu baslatalim beklemenin anlami yok suni sanci veririz dedi. Ebe de alttan bakti 3.5 cm acikligim vardi. Yarim saatin icinde suyumu patlattilar ama suni sanciya gerek kalmadi kendi sancilarim basladi. Sonrasinda cektigim o sancilarla 7-8 saat nasil gecti bilmiyorum. Gercekten cok zor kizlar. Kolay diyenlere bakmayin. Ama zor oldugu kadar da hizli. Yani gercekten zaman nasil gecti anlamadim hicbir sekilde. Acikligim 6-7 cm olana kadar her sey cok iyiydi yani sancim oluyordu ama kendimdeydim karsilayabiliyordum agriyi ama 7 cm den sonra nerdeyse dk da bir sanci geliyo gidiyo o sira beni gormeliydiniz sanci geldigi dk bagirarak uyaniyorum sanci gider gitmez uyuyakaliyorum😅🤦🏻♀️ gercekten boyle oldu. En son ebenin bebegin kafasi gorundu daha sert ikin dedigini hatirliyorum o an vajinamda hissettigim yanma yirtilma hissi bagirmalarim aklimdan cikmiyor ama inanin o an saniyelik. Bebegin kafasi ciktigi anda butun agri her sey gidiyo. Sonra bebegim dogdu gobek bagini babasi kesti. O sekilde kucagima yatirdilar keske o ani defalarca yasasam.🥹 kucagima vermeleri aglayan bebegimin bana gelince aninda susmasi benim butun agrilarimin gecmesi ve daha bir suru guzel sey🙏🏻 sonrasinda da plasenta cikti. Bana dogum kesisi atilmadi ama yirtiklarim oldugu icin dikis attilar alttan. Lokal anestezi yaparak tabii. Birkac saat sonrasinda da belden asagimi yikayip oglumla bitmek bilmeyen meme emzirme savasini baslattim😅 2910 gram agirliginda dogdu. Rabbim saglikla bekleyen butun hamislere guzel dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin🙏🏻 bebek isteyenlere de en hayirli zamanda en hayirli sekilde saglikli evlatlar versin🙏🏻 Dunyanin ennnnnn guzel hissi. Cok zor cok yorucu yanimda bana bakan birileri olmasina ragmen gucum cogu zaman tukeniyor ama oglumun aldigi tek bi nefes her seye deger🙏🏻 elhamdulillah cok sukur nasip eden rabbime🙏🏻 emin olun butun agrilara acilara o sancilara degiyor🥹♥️