Snglhfs Mrblar bnm karnım hep aşağıda normal mi acaba dgru düzgün hiç cıkmadı yukarıya bnm gbi olan varmı
tazecikannee Snglhfs benimde aşağıda canım dışardakiler yukarıda zannediyorlar sanırım doğum pozisyonu
Btlklnc Snglhfs valla canım bnm asagıda degıl de eşim karnın mı kücüldü senın falan diyor bazen taş gibi oluyor bazen yumuşacık 🤷♀️
Snglhfs mysweetbabyy firtina tazecikannee umena yagizegemom Yagmurp_ Bu ikinci hamileliğim ilk kez byle bişey görüyorum ve duyuyorum kızım byle dgıldi hep yukardaydı son haftalar indi aşağıya erkekler aşağıdamı oluyo hep acaba önceden özele gdiyodum son iki defadr devlete gdıyorum doğrudüzgün acıklamada yapmıyo inşallah hersey yolunda ve sağlıklı ilerler hepimiz için
Snglhfs Btlklnc zaten oda ayrı bir dert sabhları kalktığımda cok cok küçülmüş hissediyorum tm miğde faln boş oluyo ama cocuktamı küçlüyo anlam veremedim
yagizegemom Snglhfs benim hep aşağıdaydı canım 35 haftaya giricem bu haftaya kadar hep doğuracak gibi hissettim
yagizegemom Snglhfs hiç sormadım o da hiç bişey demedi normal demek ki canım ters bişey olsa söylerdi çünkü. Annemde bana hamileyken hep aşağıda hissetmiş sanki her an doğuracak gibiydim der hep😅
miraclee_ Benim de aşağıda. Aynı haftadayız. Hamileliğimin başından beri aşağıda. Hatta geçen akrabalardan biri ay bu çok aşağıda doğum olcak sanki dedi 🥺 ama dr hiç bir şey demediği için rahatım. O öyle yerleşmiş demek ki.
Yagmurp_ Ben sordum fakat o biley ifade etmez diyor suyu iyi eşi iyi kilosu 1 hafta ilerde hareketler güzel çünkü her geçen hafta hadi kızım bir hafta daha dayan tamam diye söyleniyorum resmen özrllikle bunhafta iyice ağırlaştım 😁
Aycegul Snglhfs benimkide aşağıdaydı ama son bir aydır yukarda göğüs kafesimin altında hissediyorum mideme ayağını falan dayıyor bazen canım kızım uslu ama çokta rahatsız etmiyor annesini😍32+4 üz buarada
Snglhfs Aycegul arada göbeğin alt kısmında pıt pıt bişey atıyo kalp atması gibi acaba kafası mı orda baş aşağı yani hıçkırıyo olabilirmi