Tüp bebek tedavisiyle halile kalanlardanım şuan 33+5 haftalığız az kaldı 🙏🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin arattırmasın 🙏🏻🌸 sakın stres yapmayın evet zor biliyorum bende çok kavga ettim eşimle Allah razı olsun hep alttan aldı ben onun yerinde olsaydım katlanamazdım diye düşünüyorum 🤦🏼♀️ zorlu bir süreç ama eşinizle sadece huzurunuz bozulur ve bu sizi ve çocuğunuzu etkiler. Bu dönemde kendinden önce zaten çocuğunu düşünerek hareket etmek zorundasın. Hamile kalmadan önce (tedavi süresince) hep kendimi motive ettim tutki şimdi hamileyim eşimle kavga edersem bebeğimde etkilenir. Her davranışıma dikkat ettim böyle yapsam çocuğuma bir şey olur mu, bundan nasıl etkilenir veya nasıl hisseder diye. Her şeyi bir kenara bırakın stres yapmayın, en ufak şeyde kavga etmeyin evet sinirli olabilirsin başka şeye yöneltin kendinizi o ortamdan uzaklaşın. Ve bir öneri daha çok fazla düşünmeyin ben hep benim için hayırlısıysa nasip eyle rabbim diye dua ettim hep olmasaydı kahrolurdum ama vardır bunda da bir hayır derdim. Her şey gönlünüzce olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏻🤍