Merve_cc Yüzümde ve vücudumun belirli yerlerinde mesela omuzlarımda sivilceler çıkıyor sizdede var mı anneler
Pamuk Merve_cc ben hamileligimi öğrendikten sonra yüzümde çıkmaya başladı üstü beyaz değilde içi yağlı normalde asla çıkmazdı yüzümde sivilce
3babymom Merve_cc sivilce değil de yag bezeleri gibi oluyodu sıkınca pat pat çıt çıt atiyodu kendini elim yetismeyince çok sinir oluyodm 😂
[silindi] Merve_cc bende de çıktı vücudum da ve yüzüm de dokturum cildiyeye yönlendirdi hamileler için kullanılan sivilce kremi yzdi cildiye ve normal hormonlardan cikiyo dedi doktor..
Pamuk 3babymom Benim Bi huyum var birinin yüzünde üstü beyaz sivilce görünce içim kalkıyor yüzüne bakamıyorum o yüzden iz kalacaginida bilse agrisada pat pat patlatırım asla dayanamam eşim en büyük tartismalarimizda bundan onada aynısını yapiyorum😄😄
3babymom Pamuk evet ben de öyleyim aynen eşimle surekli uğraşıyorum artık dayanamiyo tuvalete kaciyo 😂😂😂😂yeter her yerim yandı diyo
[silindi] Sürdükten snra etkisini gosteriyo kayboluyo çıktıkça sürüyorum hâlâ bı cildiye bölümüne görün istersen rahatsz oluyorsan bnm kaşiniyodu ve çok çıkmıştı rahatsz kldim gttim.
Momdiary Yüzde çıkan sivikce erkek bebek belirtisi diye biliyorum bende de çıktı geçti ama. Cinsiyet erkek