Ezgiaa Az önce kontrolden geldim 36+5 3300 gram 3500-3600 doğar dedi. Normal olur gibi konuşuyoruz şimdilik
Kahverengi_ruya Ezgiaa birsey sormak istiyorum haftasına göre kilosu biraz önde degil mi doktor bununla ilgili birsey diyor mu
ArzuGl Ben anlamadımki herkes 36 hafta için 3 kilo ve üstüne normal dedi doktorum diyor. O hafta benim bebeğin 2850 idi doktor doğuma kadar 4 kiloyu bulur sezeryan gerekebilir dedi.
Ezgiaa Kahverengi_ruya Evet 1 hafta önde diyor. 40 haftası 25 kasımda doluyor ama 15inden sonra bekle dedi. Az ye diycem ama zaten 6 kg aldın bişey diyemiyorum dedi
ArzuGl goncacan ben de anlamadım baya korkuttu bizi doğum zamanı 4 kiloyu bulur sezeryan gerekebilir diye
Esngr Bende 36+3 um 2600 kg bugub kontrole gittim doktor 3000kg olur dogumda dedi minyon bi bebek.olucak olsun emzirirken kilo alir bisey olmaz dedi
Ecrindemet Ben 36 haftalikken gitmistim en son kontrole.2900 dedi doktorum.Gelisimi iyi dedi.37 haftamdayim simdi.Carsamba kontrole gidicem bakalim.3 kiloyu gecmistir herhalde bakalim gidince gorucez :) Saglik ocaginda ebe kontrol etti beni.Bebegin kafasinin yerlesmis oldugunu normal gpzuktugunu soyledi.Doktorum henuz birsey demedi dogum sekliyle ilgili .