Sirine34 Zeynep_Sedat Pembesarelle2 Kızlar uzatmalar ne zaman açıklanacak duyum falan aldınız mı hiç bilginiz var mı
minikmucizemmmmmm Ozlemtanirr daha sonuçlanmamış ya inşallah bir an önce sonuçlanır ve bizde alırız. Deprem bölgesinde herkes gibi asker jandarma da canını dişine takıyor ve ekstra riskli binalara girip hayvan kurtarmaya çalışıyor. Bizim eşlerimizde hak ediyor promosyon inşallah alırız 🤲🏻
minikmucizemmmmmm Ozlemtanirr az tabii bide onun içerisinden akbank kesinti yapacakmış sanırım 1.500-2000 tl yanlış anlamadıysam neyse işte 27 bin geldiği gibi borca gidecek gerçi ama hiç yoktan iyidir 😃
Kbrblr Pembesarelle2 çok merak ediyorum neler olacak? Düşün düşünnn 🤦🏻♀️ Bizde batıdan tayinciyiz bakalım eş götürülemez yer riski benii düşündürüyor hep
Pembesarelle2 Kbrblr Hayırlısı canım biz 3 yıldır ayrıyız elbette zor oluyor ama canları sağolsun ne diyelim 4 ay kaldı bizimde kavuşmanızı nasipse. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah meslekte olan şeyler bunlar yeterki canları sağolsun🙏
Tusemciiim Ozlemtanirr herkesin umudu hemen yatmasından yana, gardiyanların bile Ekim Kasım gibi yattı sanırım. Her kafadan ayrı bi ses çıkıyor keşke hemen yatsa bakalım gidişat neyi gösterecek 🤷🏻♀️
Minis122 Kubrakck2222 sun depremden kaynakli tercih zamani biraz gecikebilir ama tayin zamaninda olur gibi gekiyor bana pandemi.donemindede gecikmeli olmustu sanirim amazamaninda gidildii
Kubrakck2222 selinsmother [silindi] Pembesarelle2 elifff_17 Minis122 Aylnnaky Teşekkür ederim cevaplar için, bizim de bebek önümüzdeki ay geliyor, en azından kendini biraz toparlayana kadar kalsak iyi olurdu bir de bu deprem korkusu vs çok etkiledi sağlam bi yer bulabilecek miyiz, napıcaz diye düşünüyoruz hayırlısı olsun🥲🙏🏼🌸
Suleglpk_22 Hakkari merkez in köyünden tayinci yüz Hakkari den tayinci olan mi ? Eşim 1. Bölgeden 5 . bölgeye geldi umarım istediğimiiz bölgeye atarlar. Sizler nereleri tercih yapmayı düşünüyorsunuz?
Amorfati23 Bizim 1.5 sene var daha Şırnakta…. Tayinler de değişiklik olmayacakmış açılacak şimdi deprem yerlerinde açıldı gitmek isteyenler için…
Aylnnaky Benim eşim de jandarma personeli şirnak da geçen hafta izne gelecekti ama izinler iptal oldu komutan göndermiyor bu gidişle doğuma ancak gelecek hamileligimi hiç göremeyecek çok üzülüyorum haziran da doğum var 😥