husnatskn Elifonur0607 Karnım ağrıyor diye hastaneye gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim şok olmuştum 😃
Daisy0000 Elifonur0607 Feci derecede göğüs ağrısı yaşadım buradan anladım,çünkü bende regli dönemleri de dahil hiçbir zaman göğüs ağrısı olmaz.. Birde 2 hafta kadar kabızlık durumu yaşadım
Yagmure Elifonur0607 benim her zaman adetten bi hafta önce belirtilerim başlardı. Yine ortalama bir hafta önce başladı kesin adet olucam gözüyle bakarken gecikmeye başladım ve o belirtiler gitti ilk defa öyle oldu normalde adet günü gelince daha da şiddetlenirdi sonra test yaptım direk çıktı 😂
Elifonur0607 Ayca_gunes2122 benim idrar rengim hafif koyu sarı ve wc mi zor yapıyorum bazende kabız oluyorum ♥️♥️♥️🧿
aygulllllsnnn husnatskn nasıl bi karın ağrısıydı adet sancısı gibi miydi birde ne zaman başlamıştı rica etsem bilgi verir misin 🥹
Ikiz_annesii Sadece mide bulantısından anladım. 2 hafta hergün midem bulandı. Hamile değilsem kesin hastayim diye düşünmüştüm 😂 anladığım halde kan testi yaptırmaya acele etmedim 2 aylıkken öğrendim net olarak hamile olduğumu
Sevimozsuer Gögüs sızlaması kasık ve bel ağrısı idrarda koyulaşma uyku ve açlık hissim var testim yaptım silik çıktı bi çizgisi hamile miyim sizce adetim baya geçti
tugce_ozer Sevimozsuer Silik çıktıysa bile gebelik var demektir yinede emin olmak için kan verin kan testi yanıltmaz 🌸
obiranneeeeeeeee Sevimozsuer bi doktora görün istersen bende de öyleydi gittim kese var bebek yok yarın tekrar kontrolüm var
Patito__ Elifonur0607 eskiden bel ve kasik igne batmasi olmustu. Rahimde kasilmalarm vardi.adetime iki gun kalada feci gogus agrisiyla kalkmistm. En onemliside hamilelik içgüdü seklnde ovulasyon pik oldktn sbra tutunma evresini hissetmistm
Dolphin16 Benim adetim bir hafta geçmişti kasıklarım ve belim ağrıyordu aynen adet olacakmışım gibi sonra test yaptım çıkmıştı
Sevimozsuer Dolphin16 bende de ilk test silik çıktı 3 gün sonra yaptım oda silik çıktı biride tek çizgi çıktı ama gögüslerimin acısından yüz üstü bile yatamıyorum