Menekshhee Merhaba Hanımlar, Plasenta Previa teşhisi alan, böyle bir süreç yaşayan var mı aranızda? Ben 12. Haftanın içindeyim ve doktorum ‘plasenta rahim ağzını kapatıyor’ dedi. Plasentanın pozisyonu değişebilir de değişmeyebilir de dedi. Gözlemleyeceğiz.
betul_yilmazz Menekshhee geçmiş olsun canım öncelikle hiç kafana takma bana da 15. Haftada rahim ağzına çok yakın yerleşmiş dedi Haftama kadar sürekli kontrol etti ve 24 TE çıkmıştı hiç bi sorun yok çoğu durumda çıkıyor inşallah sennki de çıkar çok erken daha stres yapma
Rabia_18 Menekshhee öncelikle geçmiş olsun canım benim 15. Haftada plesenta rahme yapışık 7. Aya kadar çıkmasını beklicez demisti 5. Ayda cıktı çok şükür kendini üzmemeye çalış biliyorum çok zor ama unutma bebekte seninle birlikte mutlu olup seninle üzülüyor hissediyor ve kendine çok çok dikkat et yatabildigin kadar yatsan çok iyi olur tekrar çok geçmiş olsun dualarım seninle
umena Menekshhee 25/28 haftalarda yoğun kanama yaşadım bu sebepten plesenta marjinal idi, 33 haftada düzeldi hamdolsun sizinde düzelir insaallah yormayın kendinizi haftanız çok erken çıkar her türlü benim 30 dan sonra çıktıysa
Ebruuuu16 Bende aynı durumdayım canm şuan 20+5 oldum 18. Haftada gitmiştim hala yukarı çıkmamıştı bende çıkmasını bekliyorum bir ümit
ridakegzo Bende 19haftalık hamileyiöm.Doktor yukarı çıkabilir dedi bana.Yarın kontrolüm var inş çıkmıştır🙏🏻
Merveisildak Merhabalar banada plesanta previa denildi yukarı çıkması beklendi ama olmadı çok şükür aktif kanamalarım olmadı şimdi 35+3 üz 37 de alıcam dedi dr um sezeryan oluyorsun sadece normal doğum yapamıyorsun bol bol istirahat deniliyor ama ben acil hemşiresiyim hala çalışıyorum oyüzden hiç belli olmuyor. Psikolojinide hiç bitirme rabbim sağlıklıca kucağımıza almak nasip etsin 🙏
Menekshhee Cânım kadınlar, ne güzel, ne içtensiniz. 🥹 Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İçimi ferahlattınız. İnşallah sizler için de süreç çooook güzel gelişir, en hayırlı en keyifli şekilde kavuşursunuz yavrularınıza. Duacıyım.. 💐