yenihamileyiz Doğuma bişey kalmadı ama çok kötü hastalandım kızlar hasta hasta doğuma girmekten korktum var mı yaşayan ya çok moralim bozuldu😔
usenmedimyaptimbirvelet yenihamileyiz ben hastayken doğurdum ya 😵💫 ne yaptıysam geçiremedim gerçi o anın sancısıyla hastalığımı unuttum
Seydo54 yenihamileyiz halaaaa oksuruyorum, ve sabah Rabbimin izniyle bebegimi kucagima alacam,kovit testim de negatif öksürük yapisti gitmiyor, sen kendini daha iyi hissetmek için bisiler ye ic bol c vitamini
yenihamileyiz Seydo54 normal mi sezeryan mı ya Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuşun İnşaAllah 🤲🏻 vücut direncinin düşmesinden korkuyorum ben 😭
yenihamileyiz usenmedimyaptimbirvelet yaaa çok zor oldu mu hastalık etkiledi mi doğumu veya bebeğe bakım vs yaparken😔
usenmedimyaptimbirvelet yenihamileyiz hayır etkilemedi sanırım.yeni doğum yaptım zaten bende. doğumdan sonra hafifledi ama çok az var belki sizinkide öyle olur
yenihamileyiz 1Kelebek Rabbim yardımcımız olsun tez şifa versin bize🤲🏻 usenmedimyaptimbirvelet Rabbim size de kolaylık versin hoşgelmiş bebiş🥰