Yarendemir_q Kızlar bugüne kadar hiç tedavi olmadım. 1 yıl oldu gebelik elde edilemedi haftaya aşılmaya başlıyorum. Yumurtam belirli boyuta gelmiyor benim pcosum. Bir kere hamile kaldım ama kürtaj oldum. Aşılama olanlar bana umut olabilir misiniz?
Ssdssd Yarendemir_q bende pcosum bana da aşılama dedi doktor bugün önümüzdeki ay gidicem nasip olursa 🥺
Rabissssscee Yarendemir_q eşinizde bir sorun yoksa pcosta aşılamanın doğal yoldan pek bir farkı olmadığı söyleniyor lütfen iyi araştırın. Rabbim aratmadan kendi haznesinden hayırlı şekilde versin inşallah 🤲🏻🥰
Ben_bir_anne_miyim İlaç tedavisine falan başlamadınız mı hiç. Bende de pcos var bir kimyasal gebelik ve bir düşüğüm var klomen+duphaston verdi doktorum 4 ay kullan olmazsa aşılama yaptırabilirsin dedi. Bu ay ovülasyon testiyle pozitif gördüm 🙏🏻
Yarendemir_q Ben_bir_anne_miyim ben ilaç ya da iğne tedavisi olmadım kist oluşuyor dedi doktorum yAni benim amh 12 :( o nedenle bi aşılama deneyeceğim ama olmazsa başka doktora gideceğim
Ssdssd Yarendemir_q bana şey dedi doktor pcos bile olsa 3 yıldır olmuyorsa demek ki vajinanda sperme karşı bi reaksiyon var kabul etmiyor spermi öldürüyor direk aşılamayla yumurtalıga gönderelim deneyelim dedi
Ben_bir_anne_miyim Yarendemir_q tabi ki doktorunuz daha iyi bilir ama farklı doktorlardan görüş almakta gerekiyor bazen 🥰 İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
Sumeyye1234 Yarendemir_q aynı durumdaydım canım ilk aşılamamda tuttu bebeğim suan 15 aylık♥️ bide üstüne bebeğim 8 aylıkken tekrar hamile kaldım şok oldum tabi hiç olmasına ihtimal vermediğim bişeydi suanda 27 haftalık hamileyim
Yarendemir_q Sumeyye1234 Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Yumurtan mı büyümüyor du doktor ne demişti sana
1Merveylmaz Yarendemir_q Bende pco var normal yolla iki kimyasal gebelik geçirdim. Daha sonra aşılama tedavisine başladım ilk negatif oldu ikinci aşılamam tuttu Allaha şükür🤲🏻🧿