DilarAsel 1 saattir mide bulantısı ve adet olacakmış gibi sağ kasık ağrısı yaşıyorum. Ve çok afedersiniz ishal de olmuşum bunlar doğum belirtisi olabilir mi karnım falan da çok sert. 34 haftalığım 😢😒😒
Slha DilarAsel bnmde bgn ishale donuk ve adet agrim var bnde 34 haftaligim doktora gde4senz bnada bilgi verirmisnz
Cansuercan DilarAsel dogurcaksin heee :) bekleme gitt oyle bisi varsa ciger gelistirici falan vuruyolarr
Slha DilarAsel insallh kotu biset degldr ya daha iki gun once kontrole gttm bi sikayetm yoktu hep kontroldem gelince sikaytler basliyo
Nwysnp DilarAsel sancıları çıkmış nstde hastanede yatırdılar günü dolana kadar serum taktılar sancıları durdurmak için
Batuska Doktora git dogum belirtisi olabilir .bende ishal olmustum.hatta dogumla birlikte hep olan biseyki doktor ishal oldun mu diye sordu.olmasaydim lavman yapicaklardı.
Batuska Yok ben baya agir olmustum.bir de o agrilarla gervek sancinin faraki.gercek sanci surekli gelmiyo hele ilk basladoginda aralarfa baya dinlenme firsati veriyo.ve geldigi saati bi kenara not edin hep duzenli olur gercek sancinin araligi .once 20 dakika sonra 10 ama hep ayni .
Batuska Mesela benim hep yarım saatte bir agri giriyo du en son yazdigim 16.35 , 16.40 ,16.45 duzenli yani
DilarAsel Batuska benimde şuan ağrı yok mesela ama bir süre sonra başlıyor biraz daha dinleyeyim kendimi olmadı giderim hastaneye allahtan yakın oraya gidip birşey varsa eğer sancıysada evde çekmek istiyorum