minikmelegim_ esmerella37 ay inşallah ağzınız bal yesinn :)) bir kızım var erkek olsun çok istiyorum 😍
SenanurMasal esmerella37 lohusa halimle dua ediyorum rabbim en kısa zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarim seninle
tunazubeydee esmerella37 doktor hiçbir yorum yapmayınca herhalde kız dedim. Erkek olunca direk erkek diye söylemiş diğer gebelerine, sayfasında görmüştüm bana herhangi bir tahminde bulunmamıştı 😬
esmerella37 Kevbat googleye ımg yukle yaz ilk cıkana tıkla resmı yukle ve kopyala yazar asagıda ona tıkla buraya yapıstır
Minik1Civciv esmerella37 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🤲🏼 kimsenin kucağını boş bırakmasın kurban olduğum Rabbim ❤️🤲🏼
Elifylmz5 Lütfen bana da bakar mısınız birisi sekiz hafta diğeri 12 haftalık hali bebişimizin ☺️ @esmerella37 Allahım size de gönlünüzün muradını en yakın zamanda sağlıkla mutlulukla versin inşallah şimdiden çok teşekkür ederim ☺️
hayalperest2310 esmerella37 Rabbim Cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah tez vakitte sana da nasip eder canım sağlıkla gönlünden geçeni 🤲🤲🤲🤲ben cinsiyeti biliyorum 🥰