Surprizzz2022 unlusura canmm bu anne ve babanın genetik yapisyla değişir her bebek farklıdır zaten🤭 kimi düşük ilerler kimisi haftasyla uyumlu kimiside önden gider. Benm oğlum hep önden gidiyrdu nasipse smdi kızım olacak genelde haftasyla aynı gidiyor🤗
Tugba_42 Paramedik16 benim bebiş zayıf o zaman galiba 290 Gr ölçtü bir doktor başka doktor 275 gr ölçtü
Paramedik16 Tugba_42 öyle düşünme canım her bebek bir değil ki belki ilerleyen haftalarda hızlı alcak genetik olabilir yani bi çok etken oluyor sağlıklı olsun da diğerleri hallediliyor
Ummu1234 unlusura önemli olan bebek kilosu 30. Haftadan sonrasıymış. Genetikte olabilir biz eşimle uzunuz bide ben muz ve kaşarı çok tükettim alakası var mı bilmiyorum besliyor diyorlar
Paramedik16 unlusura 😀 28.haftada doğmasalar iyi çocuklardı sjsjsj neyseki sağlıklılar önemli olan o çok şükür 🙏🏻
Bebekliannee unlusura dün gittim 21+4 . Kilo boy vs birşey demedi devlet neden böyle 🤷🏻♀️ iki hafta sonra ozeldeki doktoruma gidecegim
Akgnedda cokcahilsinkeskesovsem Kiz allah seni iyi etsin güldüm hakkini helal et bende detayliya girince ogrenicem insallah