Esra2019 Kızlar hamileyken et benlerim çıkıyor benim ilkinde de böyle olmuştu. Noktacık boynumda koltuk altımda falan. Başına gelen var mı acaba ?
1Lokumunannesi Esra2019 aynı durum bende de var canım dün ben de sordum bu şekilde olan çokmuş. Hormonlardan heralde boynum doldu benim küçük küçük benlerle..
Beriiil Esra2019 benimde boynumda bitane vardi ufakti evlendikten sonra hafif gene ufakti hamile kaldiktan sonra büyüdü bu ikinci gebeliğim ve bunda da baya büyüdü doğumdan sonra gidip aldiricam eskiden rahatsız değildim büyüdükçe rahatsız oldum
abilgen Esra2019 maalesef bende de oldu. Doğumdan sonra doktora gidip ilaçla düşmesini sağlayacağım çünkü pislik bu benler artmadan dolmadan boynum kurtulmam lazım. Çok gıcık
Esra2019 Beriiil ben ilk gebeliğimde aldırmıştım hemde hamileyken. Cildiyeye gitmiştim başka bi şey için dr alalım demişti elimin üzerindekileri sprey sıkıp yakmıştı
1Lokumunannesi Esra2019 cildiyeye görünmek gerekecek. Yakma işlemi yapıyorlarmış kendi kendine geçme gibi bir durum yok sanırım.
Mtoksz Aynı şekilde ben de ondan yana sıkıntılıyım çıkmadığı yer kalmadı ve hızlı büyüyo artık dayanamıyorum inşallah doğumdan sonra dökülür yoksa sabrım kalmadı gidip aldırırım heralde çok kötü görünüyo üstelik
Elisanne Esra2019 Bende de aynı sorun var maalesef. Trendyolda bensil et beni ve siğil kremi diye bir krem gördüm herkes memnun kulak çöpü ile sürülüyor ve düşürüyormuş hastaneye gitmeye gerek yok yani fikir olur size de ben doğumdan sonra alacağım o kremi..
Esra2019 Elisanne bence cildiye ye gitmek daha sağlıklı o kremlerin yan etkisi ya da zararı olabilir. Ben devlet hastanesinde yaktırmıştım küçük elimin üzerindeki benleri. Doğumdan sonra geçmezse yine öyle yapıcam
Esra2019 1Lokumunannesi internette doğumdan 3 ay sonra çoğunlukla düşer yazıyor. Biraz bekleyip olmadı cildiyeye gidilir madem