Bir_tirtilannesi Miray20233 Nehir koyacağım kızımın ismini ilk kızımın ismi Almira 🤍 Alara, Almina,Arya,Alya,Arya, Aren,Arven, Duru Defne, Derin, Maysa bu isimlerde çok zarif ve hoş geliyor kulağıma 💕
asel_asl Miray20233 henüz cinsiyeti belli değil ama kızım olursa Sâre ya da Nisa koymayı düşünüyorum🌸
belinay41 Bir_tirtilannesi bende nehir koyucam❤️ Defne ismini de çok beğeniyorum eşim olmaz dedi Nehir koyucaz ama eşim bebeğin ismini sürekli unutuyo😂😂 Her gün soruyo kızımızın adı neydi diye hala öğrenemedi🤣 İnşallah bebeğimiz doğunca kızımızın adı neydi diye sormaz hastanede terliği geçirrim heralde🤭
emineylmz5 İlk kızımın adı beril düşünebilir siniz 🌸 şimdi ikinci kızıma hamileyim bende secemiyorum bana da yardım edin listem şöyle ALİNA ADEN ARVEN ALYA ALMİNA AYMİRA AYSİMA MELİNA ALARA NİL DEREN ELVİN LİYA
Bir_tirtilannesi belinay41 adaş olucak minikler desene 🙃 ben ilk önce Aren koymak istedim eşim istemedi onuda sonradan Nehir ismine karar verdik 🥲💕 bu babalar neden böyle anlamiyorum 😂 benim eşimde bu şekilde o yüzden sık sık dile getiriyorum kızımın ismini işte Nehir bugün çok hareketli vs vs diyorum resmen onları babalığa alıştırmaya çalışıyoruz 🥴
Bir_tirtilannesi Hurmuz16 yaaa ne kadar güzel adıyla yaşasın heo sevgi dolu olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza🙏🏻💕
Hurmuz16 Bir_tirtilannesi amin amin inşallah canım rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🙏