bendiyebiriii Yarenylmz gözlerim sizi😅 şaka bir yana inşallah hiçbir sorun yoktur. Kimsede de olmasın🌸
Papatyaa_01 incikinannesi en son 31+4de kontrol vardı, boyu 42 cm kilosu 1794dü kızçemin 💐 haftaya 34.haftamız bi kontrolümüz daha var ne kadar oldu bende merak ediyorum :)
Derya034 Hepiniz sağlıklı sıhatlı kucağınıza alın inşallh 🙏herkesin bebeği bir olmaz canlarım kıyaslamayın
Melisasak145 incikinannesi bizde 33+2 2240gram 49 cm bascetbolcu doguracaksin ded doktorum 2ci sezeryanim olucam kismetse
guldenn1 incikinannesi ultrasonun orta kısmında EFW diye bi terim var orda kgsi yazıyor. Ay şimdi gördüm boyunu sormuşsun FL oda 7 ile çarpıyorsun
incikinannesi Derya034 Benim de ikinci gebeliğim erkek mideme çok batıyor kızımda böyle değildi erken doğum olmuştu kızım bundada çok yemeye çalışıyorum ama erken doğum riskim var serklajlıyım kg alsın diye
Derya034 Çok yemek kilo aldırmıyor canım meyve ye ceviz fındık birde ben fındık ezmesi çok seviyorum sabah akşam bir kaşık yiyorum sende ye ayran iç bol bol. Et balık tavuk ye