Beriiil Mugeliya bikere erkek iki defada emin olmamakla beraber kız dediler ama tahminde bulunan bütün arkadaşlarım erkek dedi ve sizde arasına eklendiniz bakalim bi haftaya doğacak doğumda öğrenicem galiba ama elbiseleri hepsi kız 😄
Mugeliya Beriiil ya devlete mi gidiyorsunuz ozellerde genelde detaylida kesin cikiyor diyorlar ama saglikli olsunda insllh bacak arasinda bisey gozukuyor belkide kordondur ondan bize oyle gekiyordur. Benimki kiz mesela bombos bacak arasi bak atim
Seval2468 Mugeliya bir oğlum var 2 yaşında kız olr belki diye çok heves ettim ama kime gostersem kesin erkek diyor . Tabiki en önemlisi başta sağlıklı olmasi ama insan değişikte istiyor
Beriiil Mugeliya evet devlet takipliyim canm orda söylediler bende emin değilim iki kiz bi erkek dedikleri icin kiz elbisesi aldm beklemedeyiz haftaya hayirli bı şekilde dogum günü verilicek sağlıkla gelsin de kız erkek hiç önemsemedim
Zeyno21111 Mugeliya Ay ağzından bal damlıyor bir prensesim var bunuda erkek bekliyorum hayırlısı inşAllah sağlıkla hepsinde tabii 🥹🥰🥰
Mugeliya Seval2468 aynen benimde kizim var oglum isterdim olsun ama 2. De kiz biyerdede iyi oluyo kiz kiz destek olurlar heo birbirlerine 3. Yu yasim ve bunyem kaldirmaz o yuzden elveda erkek annesi olma hayallerim😂
Dalia Mugeliya kiz burda çoğu kişi kiz dedi bakalim iki hafta sonra öğrenecez yazarim burda inşallah 😃
Seval2468 Mugeliya bende 34 yasindayim 3. Ye benimde bünyem kaldırmaz birde ailemizde ikiz çok var denk gelmesi büyük ihtimal 3 derken 4 yaparım bide
Beriiil Mugeliya walla doğuruyorm ve daha cinsiyet net degil bı kızım var bunada bi erkek iki defa kiz dediler diye pek birsey de almadim özelede gitmedim özelin ultrasonu çok net ama güzel insan görüyor net sekilde☺️
Mugeliya Zeyno21111 amin insllh kiz olursada kizcene arkdas ilki kiz olanlar hayata 1 0 onde basliyo 😂