Tanembebek5 25+5 im kızlar. Sanki göğüsten gelen sıvı katılaşıp süt kesiği gibi kabukanıyor her gün temizliyorum göğüs ucumu normal mi sizce?
umena Tanembebek5 benimde böyle beyaz peynirleşmiş gibi iç kısmında oluyor siliyorum ama çok da oynama doğumu tetikler
Bskaymazz Tanembebek5 Benimde vardı lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum düzenli bir şekilde ve o kabuklaşma yumuşayıp döküldü :)
yasolinko beni Tanembebek5 benim 10. haftadan beri var o sarımsı kabuk suan 15+5teyim hala var lansinoh sürüyorum🥲
Papatyaa_01 Tanembebek5 şuan 33+5im 2 haftadır felan oldu uçlarının araları kuru ve çatlak içinde hafif sarımsı sıvı gibi bişey vardı ben duramadım tabi çatlamış yerini kopardım baya bi acıdı keşke koparmasaydım 😲 lansinoh krem sipariş ettim baya memnun olanlar var
Tanembebek5 Papatyaa_01 benim de tam anlattığın gibii koparılacak şekilde değil ama o kuruluğu temizliyorum her gün
Papatyaa_01 Tanembebek5 ben vazelin ve zeytinyağı sürdüm ama geçirmedi o yüzden lansinohu deniyim dedim doğum öncesi kullanılırsa doğum sonrası da çok bi çatlak olmaz diyorlar bu krem için ama bakalım artık :)