Sevvl Zehraecvt 37 37 canım bir çok doktora sordum hepsı gerek 38 yok beklemek riskli dedi zaten gelişimleri 37 de bittiği için bencede gerek yok yeterince zor zaten😂
Zehraecvt firtina 34 haftalık. Hiç sezaryen konuşmamıştık doktoruma merak ettim ikizleri kaç haftalıkken alıyorlar diye
Evlatkokusu Sevvl keşke şu doktorlar bana da rastgelse 3. Gebeliğim şuan sezaryen olacak . Hep 39 u doldurdum. Bunda da 39. Diyor doktorum
Sevvl Evlatkokusu ikiz mi kuzu devlet ve özel takıplıyım devlettekı perınatoloji 38 beklenebilir ama gerek yok ağırlar çok gazla artar dedi özelde zaten 36 37 büyük ihtimalle 36+5 de doğururum 😂🙏
Zehraecvt Evlatkokusu beklemesi de zor oluyor ağırlaştıkça maşallah sizin üçüncü sezaryen hakkında şunu yap bunu yapma öneriniz varsa çok sevinirim😃
Sevvl Zehraecvt bende pazartesi soracağım demişti 36 dan sonra ilk sancıda alırım diye ama net gün olsun gün sayayım artık 😂
Sevvl Zehraecvt 32+4 benım 26 dan beri sancım var çok coger geliştirici vuruldum 2 kere hastanede yattım çok yoruldum yanı artık geçen yine sancım çoktı ama düzensız ve seyrekti onlar sıkıntı değil baya doğum sancısı çıkıyordu