busrakrhn9 Kızlarr 2 aylık hamileyim aşırı acıkıyorum böyle olan var mı ? Korkuyorum çok kilo alıcam diye ama midem bulanıyor yemek yedikten 2 saat sonra bile acıkıyorum tekrar yemek yemek istiyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Tbayram busrakrhn9 34+2.haftdayım hiç bulantı kusma yaşamadım ve iştahım hep çok açıktı. Şuan keşke daha dikkatli beslenseydim diyorum. Çünkü sanki yedikçe arttı iştahım. Ama mesela bugün işlerim vardı eve gelince de yoruldum uyudum kahvaltı yapmam 4dü buldu. Yemezsem yemiyorum yemeğe başlayınca da sürekli açıkıyorum. Şuan hareketlerim çok yavaşladı. Bacaklarım ağrıyor hatta bugün sol dizim de ağrı başladı sanırım benim ve bebeğimin aldığı kilolar artık ağır geliyor. Çünkü ilk defa bu kilodayım. Benden size tavsiye sağlıklı şeyler yiyin ama abartmayın doktorum meyveyi bile bir adet diyordu. Ben üstüne neler yiyordum tabi.🤦♀️
pinkioctober busrakrhn9 bende 3 aylığım şu an aynı şekilde 2-3 saate hemen acıkıyorum yalnız değilsin☺️ normal olduğunu düşünüyorum doktorum sık sık az az ye demişti
yenibirannis busrakrhn9 senle ayniyjz bende aynıyım yemek yiyorum sonra bulantım oluyo sonra yine acikiyorum ama gene bulantım var 🤦🏿
busrakrhn9 Tbayram benimde sanki öyle oldu çok iştahsızdım evlendiğim zamanlarda şu an yedikçe yiyorum
busrakrhn9 pinkioctober bende öyle yapıyorum sık sık yemek yiyorum ama yemek yani meyve falan yiyince tekrar acıkıyorum çünkü
busrakrhn9 yenibirannis evet yerken bile bulanıyor midem biraz dinleniyorum sonra tekrar acıkıyorum ama böyle açım yani o derece 🙈 bebişleri sevince unuturuz inşallah
Mervvvever busrakrhn9 13 haftalik hamileyim deli gibi yiyorum daha hiç kilo almadım gece bile açıkip yemek yemeğe kalkıyorum
busrakrhn9 Mervvvever hiç kilo almadıysan iyi 🙈 7+5 daha çok küçüğüz biz ama bence ben kilo almışım gibi geliyo diyorum ya birden açıldı iştahım yedikçe yiyorum
Mineklc busrakrhn9 bende 9+6 yım aynı durumdayım canım 1-1,5 kg civarı almışım sanki ödemde var gibi ama sürekli acıkıyorum
Minaa_m Ben hiç bisey yiyemiyorum su içemiyorum 9+4 kusma fazla hiç canım yemek yemek istemiyor iştahım kapalı napacam bilmiyorum
busrakrhn9 Minaa_m bende kusmadan ölüyordum doktorum prilam dr yazdı iyi geldi çok şükür 4 gündür 0 kusma bir sor istersen doktoruna inşallah faydası olur
Effii Az önce bu sebepten ağladım 🙈 hep 47 kiloydum şu an 50 oldum sanırım,en son bir hafta önce 49dum.. O kadar çok yiyorumki şoktayım. Acıktığımda duramıyorum.. Daha çok başında bu yeme isteği böyle devam ederse penguen olarak giderim doğuma 😅 6+6yız 🙈
busrakrhn9 Effii ya bir yandan tadını çıkarmak lazım ama ben kiloyu çok kafayabtakan bir insanım 😅 elden bırakmamam lazım
kadertugrul7 busrakrhn9 bende aynıyım ama az az sık sık yiyorum zaten çoğunluk çıkarıyorum hep az az sık sık yiyin karnınızı tam doyurmayin
busrakrhn9 Hepinize teşekkür ederim kızlar biraz için rahatladı normal bir durummuş demek ki sağolun 💖🙏