yagmur50 Serklajligebelik bende 30+2 deyim kan sulandırıcı kullanıyorum normalde doğum yapan duydum sezeryanda sanırım iğneler etkilemiyor doğum şeklini
minikmucizemmmmmm Serklajligebelik ben oksapar artı coraspin kullanıyordum baştan beri. Coraspin geçen hafta bıraktım 22. Haftada çünkü burnum kanamaya başladı. Oksapar şimdilik 37ye kadar devam dedi doktorum. Doğum şeklinde de normal yapabilirsin bir sorun yok dedi şimdilik normal doğum gözüküyor ☺️
Busel Serklajligebelik oksapar coraspirin kullanıyorum doğuma bir etkisi yok 36.haftada birakicam suan 31.deyim normal doğum gibi duruyor
Dmrbs18 Serklajligebelik bende 20 haftadan beri oskopar kullandım 34 haftada kesti doktor . Coraspinde kullandım ama fazla değil çünkü burun kanaması yaptı bende . Şuan 35 haftalıgım . Doğum konusunda hiç öyle konuşulmadı normalde olur . Sadece iğne normalde coraspin tehlikeli diye biliyorum
Serklajligebelik yagmur50 Coraspirin kullanıyor musunuz ? Kaçıncı haftada bırakacaksınız onu ne dedi doktor benim 34. Bitecek
yagmur50 Serklajligebelik hayır oksapar kullanıyorum doktorum ne kadar süre kullanacağımı söylemedi büyük ihtimalle doğuma kadar kullanacağım
Serklajligebelik minikmucizemmmmmm Haydi bakalım umarım doktorum da benim için aynı yorumu yapar sağ olun 🙏🏻
Serklajligebelik Busel 36da coraspirin i mi bırakacaksınız bana da 34 dendi . Umarım erken doğum olmaz benim öyle bir riskim de var ondan korkuyorum
Serklajligebelik Dmrbs18 evet coraspirin biraz sıkıntı oluyor sanırım ama iğnenin etkisi günlük diye biliyorum sağ olun yorumunz için
Eceecim Serklajligebelik ben şuan 34+1 deyim ecopirin doğuma yakın bıraktırıcam dedi. Her doktor farklı zamanda bıraktırıyo anladığım kadarıyla 😕
Mommy61 İğneyi 1 hafta önce falan kesiyorlar genelde zaten bi gün önce bile bırakılsa yetiyormuş doğum şeklini çok etkilemiyor
heg33 Ben akiam iğnemi yaptım yattım sabah suyum geldi ve öğlenden sonra doğum yapmıştım canım yani 24 saat bile gecmemişti üstünden.Normal doğum yaptım bu arada bi sıkıntı olmadı.Şu an yine hamileyim sabah coraspin içip gece oksapar yapıyorum.