Biprensannesi Artik resmen günler geçmiyor doğum hikayelerini okudukça duygusallaşıyorum ben de bir an önce doğum yapmak istiyorum kızım gelmemekte ısrarcı ben gibi olan var mı 🥺🤣❤️ Rahmimde çok agrı var normal mi bilmiyorum
Maviboncuk52 Biprensannesi bende aynı hafta aynı gündeyim seninle rahmimde ağırlık hep var benim kızda gelmemekte ısrarcı yalancı sancılarım var nişanım geldi ama doğum sancım bi türlü gelmiyor doktorum 40 haftaya bırakmak istemedi yarın suni sancı deneyeceğiz bakalım hayırlısı
Bzdmr Biprensannesi bende 39+0 ama hiç acilmam yok gelmeye niyeti yok haftaya tekrar gel 41e kadar bekleriz olmazsa yatış veririm dedi doktorum yürüyüş yap merdiven çık in falan dedi
tubi94 Biprensannesi ben canım 38+6 doktor gelmeye niyeti yok dedi kanala girmemiş açılmada yok bekliyoruz öyle
Biprensannesi Yaaa bende de aynı nişan nasil oluyor kan vs gelmedi akıntım hep geliyor banada pazar günü günüün bitiyor doğurmazsan gel dedi
Babykalamar Biprensannesi nisan yogun kivamli sumuksu kahverengi ve kanli oluyor bi avuc ici kadar geliyor anlamaman imkansiz kuzum oyle beyaz seffaf felan degil
Babykalamar 39 um bende 5 gundur 3 cm acilmam var nst de sancim var ama ben bisey hissetmiyorum. Cati muaynesinden sonra nisanimda geldi ama oglum gelmek bilmiyor🥲🥲🥲
Biprensannesi Babykalamar maşallah açılman da varmiş ben ilk çocuğumu 2 cmle gittim suni ile doğurdum bunda daha belirti yok🫣🤓
ms_annisko Babykalamar aynı durumdayım sancı var açılma yok her an her şey olabilir modundayım çok heyecanlandırıyor bu beni
Biprensannesi Babykalamar çok teşekkür ederim ☺️ daha nişanımda gelmedi malesef bel agrim var inşallah sağlıkla gelsin bi an önce 🤭❤️
Babykalamar Biprensannesi bana 3 cm ken suni vermedi ya :( bebegim kanala girmemis daha suyuda iyiymis oyuzden vermedi sanirim 4 cm de yatis veriyormus
Babykalamar Biprensannesi rica ederim bende sizin gibi her akintima acaba nisanmi diyodum da o yuzden yazdim nisan geldiginde anlamamak imkansiz:)
Biprensannesi Babykalamar evet bilmeyince öyle oluyor☺️ Özel hastaneye mi gidiyorsunuz acaba yoksa devlet mi
Babykalamar ms_annisko valla kuzum ben bes gundur bekliyorum gelmedi artik heyecanimda kalmadi malesef modum dusuyo dogmadikca :((
ms_annisko Babykalamar ilk doğumunuz mu, ebeler bana ilk doğumda süreç daha uzun oluyor dediler ben de beklemedeyim :') Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin artık son anlardayız
Babykalamar ms_annisko evet ilk bebegim kuzum☺️ yarin sabah yatisim yapilacak doktorum fitille normal dogumu baslaticak bebegim Kanala inmezse sezeryan bakalim🤲🏼