Hayriye1234 12+4 teyiz. Doktor çok baktı ama yavruş sürekli arkası dönüktü. Video çektik anlık sanki bacak arasını gördüm gibi ama. Ekran görüntüsü aldım videodan. Siz de bi bakar mısınız
Gizmih Hayriye1234 bende böyle ekran almıştım videodan kendimi üç çizgi gördüm diye cok inandırmışım hatta aileleri bile cinsiyetin kız olduğuna inandırdım çünkü rüyamda 3 kere kız bebek gördüm ismini bile söylediler. Ama bi sonraki muayene %80 erkek dediler😂
Hayriye1234 3kuzuAnnesiyim inşallah burası bacak arasıdır. Valla iyice baktım bakmaktan başım ağrıdı bana da kız gibi geldi. Anlık döndü çünkü. Erkek olsa daha net belli olurdu sanki. Sanki 3 çizgi görüyorum ben de
Semrayksl 3kuzuAnnesiyim ultrason fotoğrafımı atsam bana da bakarmisiniz 17 haftaligim Bi doktor erkek demişti bugün farklı bir doktora gittim kiza benziyor ama tam göstermiyor dedi
guzelanne01_ Hayriye1234 erkek direk gösteriyor 12+0 olarak gittiğimde 12+6 çıktı %99 erkek dedi doktorumuz 22 haftalığım erkek kızımda 14 - 15 haftamda öğrenmiştim 12 de göstermemişti
Hayriye1234 guzelanne01_ sabretmek çok zorrrr 🤭 bir oğlum var dünya tatlısı. Bi de kız olsa çok isterim. Kendimi kaptırmak da istemiyorum. O yüzden erken öğrenseydim en azından erkekse kendimi kıza kaptırmam diye düşündüm :)
aysekaragol Ben dün usg girdim doktor %70 erkek dedi ama net bişe söylemiyo. İlk oğlumu 16 haftada öğrenmiştim. İçimden hep kız geciyor. 12+6 suan net belli olur mu ki gercekten
pelincellik Semrayksl fotoğraf nasıl atıyoruz acaba. Galerimden seçip atmak istiyorum ama olmuyor bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz ?
Semrayksl 3kuzuAnnesiyim Bi erkek dedi Bi kız gibi dedi em son dün gittim kız gibi dedi 18 haftalik şuan
Hayriye1234 Gizmih hayırlısı ben öğrenmek için sabırsızlanıyorum gerçekten. Videodan da aman aman anladığımdan değil anlık görünüyor ama bilemiyorum ki tabi. 3 hafta sabredeceğim 🤦♀️🤭
Burnumageliyoduslkmsn Haftaya giricem 2 3 gün var hala net bilmiyorum göstermiyor normal 12 haftalık canim
Hayriye1234 Burnumageliyoduslkmsn aa o haftaya kadar nasıl göremediler. Detaylı ultrasona girmediniz mi