Serap05 Zehross03 evet bende kullanıyorum sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤗🤲
[silindi] esmerella37 Ellerimi açtım ve dua ettim İnşallah Rabb’im sana ve isteyen herkese nasip etsin🤲
Nurkcy esmerella37 Allah biran önce Nasip eder inşallah canım 🤲 Rahim filmi çektirmemişsin galiba o çok önemli ilk olarak onu yaptırmalısın. Bazıları rahim filmi sonrasında bile hamile kalıyor tıkanıklık varsa ilaç açıyor çünkü.. Bizde 2 yıl uğraştık herseyimizi yaptırdık ikimizde de sorun yoktu.. 2 kere aşılama tedavisi gördük. 2. Aşılamam tuttu çok şükür.
Minik1Civciv esmerella37 canım arkadaşım 💗Rabbim gönlüne göre sana en kısa zamanda hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip etsin 🤲🏼 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏼 Kimseyi de evladıyla sınamasın 🤲🏼
zeynepyazarer esmerella37 Allah evlat isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bi an önce yüzünüzü gülümsetecek güzel haberler alırsınız inşallah 🤲🌸
Mujde1991 esmerella37 annem haftaya hacca gidicek bizat senin içinde dua etmesini isticem rabim hayirli bi evlat versin insallah 😘
esmerella37 Mujde1991 yaaa cidden mi gercekten cok iyi olur inan dualara ihtiyacm var cnkü 🤲🏻🤲🏻 ismim cansu rabbim seninde ne dilegin varsa verır insallah 🥰🥰
Bahar53 Allahım inş biran önce gönlündekini kabul etsin kucağına almayı nasip etsin. Eşini ikna et eğer oda isterse olur bence canım bazı şeyler yürekten isteyince olur derler hayırlısı inş
Sakin esmerella37 Allah sana da evlatlar nasip etsin arkadaşım Rabbim bu olmaz denileni oldurur , vakti zamanı vardır mutlaka , Allah istemeden yaprak bile düşmezmiş , umudunu kaybetme , sabret ve dua et dualarım seninle Allah gönlğne göre versin. 🤲
3MelekAnnesiiii esmerella37 emin ol Allahim en hayirli zamani beklio kuzum sizin icin♥️Asla umidini kaybetme ve hep Allahtan iste zaten nasibinde varsa Rabbim vericek senin kucagina bi yavru🥰🥰 Allahim sana ve esine hayirli evlat saglikli evlat nasip etsin butun dualarinizi kabul etsin♥️🤲 Aminn
3MelekAnnesiiii esmerella37 senden de kuzum♥️ bak benim oglum 9 yasinda su an kizim 2bucuk. Ben 7sene bekledim Allah verdi simdi tekrar istiorum 1 sene icinde 3 kayip verdim biri 8 biri 12 biri 4 haftalikti.. simdi yine hamileyim. Asla umudumu kaybetmedim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insaAllah Amiin🤲🌹
esmerella37 3MelekAnnesiiii yaa ne guzell rabbimm acısını gostrrmesin bdaha insallah 🥹🤲🏻🤲🏻 insllah ben 1 taneye de razıyım kzum valla