Ozummmm elifensarzeynep canim iste tam benim durum benimde icime erkek doguyodu eminmisim gibi ama kiz dedi 15+5 te ve degisme oluyor dedikleri icin bu postu actim baya heycan yaptim 😉
Ozummmm Smyyglgn54 doktorun baya iyi heralde 11.haftadan bildigine gore masallah kuzum saglikla gelsin bebislerimiz
Hhhzzzlll3545 Bo25 zaten %50 kiz %50 erkek olucak 😊doktorunuz sizinle sanirim dalga gecmis oranlar cok saglam degil cunkuu 🤗🤗
ikizlerimveannesi Ozummmm yine de detaylı ultrasonu bekle arkadaşıma hep kız dedi doktoru 22.haftada detaylıda erkek olduğunu öğrendi🙈
Ozlmcgrci Tugyal bende kız hissediyorum hatta Rüyam da da görmüştüm . Eşim de basından beri kız diyor çevremdekiler de ole bacaklarını açmıyor hiç
Tugyal Ozlmcgrci allah gönlünüze göre versin 🐣🐣 hayirlisiyla kucağınıza da almak nasip olsun.🐣🐣 hamile kaldığımdan beri erkek çocukları çok itici geliyor 😅 kızım feminist olacak sanırım 🤔
Yshlt Ozummmm göstermedi bizimki öğrenemedik haftaya gitçez bakalım paşa keyfi isterse gösterecek :)))
Brchkl Ozummmm canım sen 12.haftaya erken diyorsun ben 17 haftayı doldurdum 18 giriyorum beni azarladı doktor cinsiyet sordum diye bende bıraktım o pis adamı pasajının biriydi zaten 😂
rabiagucer03 Ozummmm kizlar 2019 nisan anneleri watsapp grubumuz var sadece nisan anne adaylarina ozel gelmek isteyen ( rabiagucer03 ) instagramdan bana msj atabilirler
HlyaTopal Ozummmm evet canım 20haftaya kadar kızdı.megerse oğluş pipiyi saklamış bacaklarının arasına oğlana döndü😂😂
Ozummmm HlyaTopal inanmiyorum canim ya ay bu minnaklar varyaa nasil sasirtiyorlar bizi saglikla kucavina al canimm