Zeynep_61_70 Sevilayms aynen rvet ama sezeryan da nasil iyimi bunu bilmek istiyorum bana normal önermedi.4 kilo olduğu için bebeğim
Sevilayms Zeynep_61_70 yakın bir arkadasım sezaryen olmustu memnundu, 4kg için evet normal onermıyor cogu doktor
Zeynep_61_70 Sevilayms ay inanın içimi okadar rahatlatiniz ki çok tşk ederim ♥️ kimseye soramadim internette de yorum yokdu inanin çok tşk ederim ♥️
Sevilayms Zeynep_61_70 Medipol mega da calısıyorum hocayla ordada karsılasmıstım bir kaç kere, sırf ona muayene olmaya sefaköy e de gittim başarılı en önemlisi mesleki deformasyondan coook uzak bir doktor. (Hevesli) 😇 Ne demek canım hersey gonlunce olsun allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsin 🙏🏻🌸
Zeynep_61_70 Sevilayms ne güzel ama gerçekden de öyle çok tatlı ve çok güler yüzlü anlayışlı sabırlı ve sorularının hepsini yanıtlamaya hazır birisi
Aycha Sevilayms Merhaba, Mega’da, hem kişilik hem tecrübe ve iletişim yönünden iyi olan, tavsiye edebileceğiniz doktorlar varsa; isimlerini verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
z2944 Sevilayms canım acaba medipolün anadolu yakası için doktor tavsiyesinde bulunabliyor musun kulağınıza geliyordur elbet
Zeynep_61_70 somurtkankedi onu hiç sormadım ama.yarin sabah randevum var iserseniz sorarım size de bilgi veririm
Zeynep_61_70 somurtkankedi merhaba kuzum şimdi geldim hastaneden senin için sordum.normal.doguma eşi alıyor ama.sezeryan olursan sezeryana almıyor