Kubratlas Merhaba ultrason görüntüsünde yüz hatları aşırı şiş mi çıkıyor yoksa bebek bol yanaklı ve koca burunlu mu sizce :)
MasaAll Kubratlas benim bebeğim koca burunlu görünüyordu hatta karnımı severken merak etme bebeğim estetik yaparız derdim miniğim 17 gün önce doğdu ve minik mi minik bi burnu vardı 😂😍
momyy__ Kubratlas valla oğlumun dudakları köfte gibiydi ultrason da doğdugunda hakikaten öyleydi bana çekmiş ☺️☺️
nur34_ Kubratlas sisik cikiyor bizim bebisinde burnu topalak gibi cikti doktor korkmayin boyle degil yani fln dedi😁
Kubratlas MasaAll Biz anne baba Karadenizliyiz doktor da ultrasonda bebek maşallah hep burun dedi 😊 Ben de aynı şakaları yapıyotım bebeğime yeter ki sağlıklı olsun ama insan merak da ediyor 😊 Ultrason görüntünüzü merak ettim küçük doğdu di mi
Opecert Kubratlas hhaha ya kıyamam 😂 bizde karadenizliyiz anne baba ikimizde ama şükür bende karadenizli burnu yok bizde de kafalar büyük doktor koca kafalı kepce kulaklı bişey bu dedi detaylıda dilerim kücük olur dogdugunda😂😂😂
Kubratlas MasaAll Ben yükledim bi bakar kasınız 😂 Sohbetlerin olduğu bölümde üstte 3 çizgi var orda resim yükleye tıklayıp resmî yükleyip bağlantıyı kopyalayın. Burdaki yorumlarda da yapıştırın resim çıkıyor
mylittlebabym Bende bunu merak ediyorum, kayinvalidem her seferinde burnu büyük mü diyip duruyor sinir ediyor beni😂 baya yanaklı ama bakalım doğunca göreceğiz 😂
dilinkopsunemi-bisus mylittlebabym son ayda en son çekilen ilk iki ultrason bebeğe en çok benzeyen oluyor 😊😊
Minisbebegim2 mylittlebabym benim ilk bebisim ultrasonda resmen sadece burun olarak görünüyordu😀😀 doğdu minicik findik kadardı burnu simdi 4 yaşında hala minicik burnu var🥰😀
nur34_ mylittlebabym bende 32 deyim muaneden sonra utrason kagidinda hic bisey anlasilmiyr soyle bi resmimiz olsun istyrm☹️
nur34_ mylittlebabym yok ozelde takibimi yaptryrm ona ragmen gormuyrz bn degilde esim hayal kirklgna ugruyo😁
mylittlebabym nur34_ cihazlarında iş yok ozaman :/ bir seferligine başka doktora gidin o zaman sadece anı kalsın :)
2022bebeki Kubratlas Bize de patlıcan burunlu dedi doğru dediği gibi doğdu oğlum ama yüzünde çok büyük durmuyor yani🤣🙈