bendiyebiriii 31./32. Haftada boylar nasıl acaba? Benimki 41.8 cm çıktı. Kilodan yana bir sorunum yok ama boy bir tık kısa dedi. 31+6dayım 30+5 ile uyumluymuş. Genetiktir dedi ama sizin kaç cmdi bu haftada?
Esma1993 bendiyebiriii haftasi haftasina bile tutmuyor ki bi bakiyosun kilosu geri bi bakiyosun birden almis bende cok takip uzukiyordum ama bosaymis cidden sıkmayin caninizi rabbim saglik sihhat versin onemli saglikli olsunlar allahin izniyle yeter sizde stres yapmayin uzmeyin kendinizi
Mervegl01 Canım ben 30+4 üm şuan pazartesi kontrolüm vardı bebek 32+4 olarak önden gidiyor boyu 44cm di kilosuda 1988 gram çıkmıştı 2 hafta ileri geri çok önemli değilmiş doktor öyle söyledi kafana takma bence canım
bendiyebiriii Mervegl01 kilo olarak benimki de bu civarda ama boy öyle olunca gerçi ben de 1.59 um yani
bendiyebiriii Esma1993 teşekkür ederim desteğiniz için. Doğru söylüyorsunuz 2 hafta önce karnı geri çıkmıştı 10 gün bugün karnı 6 gün önde çıktı. Hatta böbrek genişlemem var benim onun için ürologda ultrasona girmiştim orda baş çevresi 33 haftalık çıktı kadın doğumda 32+1 tam haftası ile uyumlu. Ben anlamadım
Esma1993 bendiyebiriii cihazdan cihaza bile cok fark ediyor herseyi bilmek de iyi degil cidden akisina birakin dua edin rabbim ayipsiz kusursuz kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🙏
Mervegl01 bendiyebiriii canım eşim 1.70 ben 1.58 felanım kayınpederm 1.75 ve üstü olabilir hep ortalama boylarda herkes erkek kardeşim o 1.80 e yakındır yani