Tuana34 İki gün önce düşük yaptım çok fazla kanamam vardı sonra azaldı kahverengiye döndü ama şuan çok fazla kırmızı kanamam var progestan verilmişti düşükten sonra bu kadar fazla olması normal mi acile gitmeli miyim
Kubra0325 Tuana34 2düşük yaptım hiç artmadı kanamam hep azaldı bence gidin hastaneye hemen bişey yoksa bile içiniz rahat eder
Elifgoktug1 Tuana34 hayır öyle değil bebekten yada keseden parça kalıyor icerde bazen kürtajla temizlemek gerekebiliyor parça kaldiysa rahime çok büyük zararı olur mutlaka biran evvel muayene olun
Tuana34 Kubra0325 serum takıldı alttan baktılar yarin kadın doğuma gidin parça kalmışmı baksın desinler gönderdiler
Kubra0325 Tuana34 bana öyle demişlerdi kananam artarsa parça kalmış olabilir dediler gel dediler o yüzden söyledim geçmiş olsun 🌸
Defnesa Kadın doğum kontrol ettimi bazen kürtaj gerekebiliyor parça kalmış olabilir ihmal etmeyin randevu alın
Tuana34 Defnesa doğumhanehe baktılar nöbetçi doktor kanamam durdu diye gelmedi yarin polikliniğe gideceğim bakılacak
Tuana34 Elitopatra25 akşama kadar karın kasık ağrım oldu ama yürümekte bile zorlanıyordum akşam bi anda kanamam başladı acile gittik alttan parça parça düşmeye başlamıştı
Tuana34 Elifgoktug1 yarin sabah için randevu aldım sabah gideceğim kadın doğuma bakılacakmış duruma göre kürtaj yapılacak
Tugcecv Tuana34 3 hafta kanamam olmuştu düşük yaptığımda. 1 hafta da dayanilmaz agri çektim yemeden icmeden kesildim en son büyük bir parca düştü oyle azaldi ağrım ama kanama devam etmişti