Sevda06_05 20 . Haftaya kadar erkek bugun yapilan renkli utrasonda kizim olacagini ögrendim hala şoku atlatabilmiş degilim 😅
Ikiz_annesii Sevda06_05 alışveriş yapmış mıydınız 😂 bana bugun normal ultrasonda erkek gibi gördüm ama kesin değil dedi. 20. Haftaya kadar bekleyeceğim
Mustafayigitvebeytugannesi Sevda06_05 yaa bende yaşar mıyım öyle bir şok. Gerçi 30 haftalık oldum daha bana öyle bir şok yasatan olmadi o yüzden şoku yaşama hakkimi doğuma erteledim ben 😅😅
Sevda06_05 elifmina_123 evet 2 farkli doktora görundüm ikiside erkek dedi bugun detayli utrasonda kesin kiz dediler kendi dokturumunda yanina gittim evet kiz dedi artik
Elifberenzeynep Sevda06_05 kiz diyip erkege dönen oluyodu ama erkek diyip kiza dönen 😊 Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🌺
Gln0110 Elifberenzeynep ben de genelde erkek diyip kıza dönen çok duydum. Bana da kız dediler 16.haftada, cumartesi günü 21 haftalık oluyoruz ve detaylıya gidicez bakalım değişecek mı ama sanmıyorum 🤭
esmerella37 Sevda06_05 googleya img yukle yaz ilk cıkana tıklaa resim yukleye bas resmi sec resm yuklenınce asagı dgru gel kopyalaya bas buraya yapıstır
Aslim12 Sevda06_05 yaaa gerçekten mi çok şanslısınız ben 16. Haftadayım erkek dedi ve hemen birkaç parça Alışverişe başladım değişir mi acaba 😅
Sevda06_05 Aslim12 vallahi ne devletteki doktora nede ozeldeki doktorlara guvenim kalmadi artik cinsiyet ayrimi asla yaomadim yapmamda ama ona gore hazirlamistik bizde kendimizi
Sadiyes Sevda06_05 aynısı bize oldu kız sanıyorduk erkek oldugunu öğrendik. Ama ben hep erkek hissediyordum zaten rüyamda bile hep erkek gördüm 😄