Rumeysa101 35 haftalık gebeliğim var bugun doktor kontrolünde 1800 grm olduğunu söyledi gayet iyi dedi. Ama bana kilosu çok az geldi sizce de az mı Az sa eğer bebe kilo alımı İçin ne tüketmeliyim
FatmaAselinAnnesi_60 Rumeysa101 canım hiç kendini üzme lütfen sen ne yersen ye bebek aldığı kadar alır yeter ki sağlıklı olsun önemli olan o zayıf doğup da sonrasın da tosbik olanları çok gördüm 🤲
BbabyMom Rumeysa101 nasıl ıyı dedı anlamadım tabıkı sağlıklı olması hereyden onemlı ama yanlış bılgılendırmıs bence.30.haftamda 1.600 dük sımdı ne kadar bilmiyorum ama doktorum protein süt ve süt ürünleri pekmez ve günde 1tane ıncır ve hurma hergun bır tabak meyve yememı tavsiye eddı uyguladım güzel kilo aldı
Dmrbs18 Rumeysa101 ilk oncelikle saglıkla gelsin 🤲 ama haftanıza göre kilosu. Az bende 34+3 de gitmiştim 2600 du yarin kontrlm var 35 oluyorum ne kadar olmuştur bilmiyorum ama bana kilosu az geldi bolca muz kaşar ceviz vs tüketin
AyFa1608 Rumeysa101 önemli olan sağlık tabiki ama kilosu normal değil haftasına göre az. 30-31 haftalık bebek kilosu o kadar oluyor. Bence başka doktora görün.
Babykalamar Rumeysa101 onemli olan saglik ve gelisimi ama kilosu normal degil haftasina gore 2500-3000 arasi oluyor genelde o haftalarda. bence bol bol tahin pekmez helva kasarli tost ekmek balik ispanak tatli turlerinden felan yiyin.