Cansuarass 3kuzuAnnesiyim doktor da arada bırakıyor ya 20 haftalık olduk öğrenemiyoruz tahminde bulundu erkek olabilir pipi görüyorum sanki dedi ama kıyafet hazırlığı yapma bidaha bakcam dedi
Mustafayigitvebeytugannesi Cansuarass yaa canım özür dileyerek söylüyorum ama resimden inan bişey anlamadım kusura bakma başka resim vermedi mi doktor 🤔 kafa yapısını anlamaya çalışıyorum erkeği andırıyor ama senide kırmak istemiyorum çünkü kız istiyosun biliyorum 🌺
Cansuarass Mustafayigitvebeytugannesi yok hayır niye kırılıyım zaten doktorum da erkek yüksek ihtimalle dedi ama hazırlık yapma 2 hafta sonra tekrar bakıcam dedi ama ben pipiyi gördüm sanırım 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Cansuarass doktora deseydin evde 4 tane daha var hazırlığa gerek yok onların küçülenleri idare eder diye 🤣🤣 canım ya inşallah bir umut değişir cinsiyet ne diyim hakkında hayırlısı olsun seni çok iyi anlıyorum bende üçüncü oğluşu bekliyorum.
Cansuarass Mustafayigitvebeytugannesi ne diyelim hayırlısı bu doğumda baglatıcam inşallah tüplerimi nasip değilmiş kız çocuk 🙏🏻