ronii47 Bugün kontrole gittim şeker çıktı son ayda ve doktor yatış istedi sonradan kan falan istedi tamam haftaya gel dedi. Aynı durumda olan var mı yada bilgisi olan. Çok korkuyorum dedi şeker şakaya gelmez bebeğin kalbini bir anda durduruyor
ronii47 ronii47 kanıma baktı haftaya kadar bekleyelim dedi. Hem doğumdan hem bebeğime zarar gelmesinden çok korkuyorum
Ayseatr ronii47 bende gebelik şekeri vardı bu yüzden 37 de doğum yaptım kilosu önde diye bebeği riske atmak istemedik
Sibelbayram İkinci hamileliğimde bende de şeker çıkmıştı ama diyet yapmıştım sizin kaç çıktı yüksek mi çıktı da böyle birşey söyledi
ronii47 Sibelbayram 2 hafta önce gitmiştim en son o zaman yüksek dedi. Ve bebeğin suyu bu yüzden çok fazla dedi
Sibelbayram ronii47 doktorum diyetisyene yönlendirdi günde 3 defa da açlık tokluk kan sekerimi ölcüyordum şimdi 3.ye hamileyim bakalım daha şeker yüklemesi yapılmadı yaptırmakta istemiyorum
ronii47 Sibelbayram bende yapmadığıma pişmanım keşke yapsaydım belki riski baştan öğrenirdim ona göre dikkat ederdim. Benimde ilk gebeliğim. Çok korkuyorum bilmiyorum ilk başta doğumu başlatacaz dedi sonra kan isteyip 1 hafta sonra gel dedi. Bugün tam 38 haftalık oldum
ronii47 Ayseatr beni eve gönderdi 1 hafta sonra gel dedi şimdi içimde büyük bir korku var acaba yatırsaydı daha mı iyi olurdu diye
Ayseatr ronii47 korkma bişe olmaz Allah’ın izniyle doktorun bı risk görmemiş demekki ama yemene icmene dikkat et 1 hafta