2cocuklumoms Doktor tahminde bulundu 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi☺️ sizde tahminde bulunur musunuz:) @esmerella37 @3kuzuAnnesiyim @Mustafayigitvebeytugannesi
Fik https://instagram.com/kizmierkekmii?igshid=YmMyMTA2M2Y= Bu sayfayı da denermisin keseye göre ücretsiz yorum yapıyor geçen bende attım 11+4 Ken söyledi de 12 hatalık olduk doktor bişey demedi merak ettim doğru mu tahminleri 🤭😀
Fik 2cocuklumoms demin biri yazdı yalanmış bu sayfa öyle diyorlar tutanı paylaşıyor Muş çok inanma hani laf vardır ya fala inanma falsızda kalma 🤣🤣🤣 ne dedi onuda yazarmısın sonra merak ettim
Duygusalanne Fik o sayfa bana da kız dedi ısrarla ama erkek çıktı iki ekre farklı doktora gittim erkek çıktı cinsiyetimiz🙊
3kuzuAnnesiyim Duygusalanne ultrasyona bile bakmio😀bende attim ama zerre inanmadim ondan daha cok tahmin tutturuyorum
Duygusalanne 3kuzuAnnesiyim hatta ben ondan kız olur diye değişir mi çok umitlendim ama gittiğim ikinci doktor çok emin şekilde erkek dedi🙊Sizde erkek tahmininde bulunmuştunuz
Duygusalanne 3kuzuAnnesiyim Hatta iki bacak arası diye direk çekti bunu verdi ama tam anlayamadım pipi tam olarak hangisi bakabilir misiniz🙊