esilannesiyim kızlar 14. haftamda doktor erkek dedi %100 hemde😅 başta sağlık tabi, ama bi oğlum var içimden kız geçiyordu hep🙈
Edatalha esilannesiyim aynı durumdayız benimde bi oğlum var 15 haftalıkken erkek dedi pipisinin resmini cekti hatta hala bii ümit değişir mi acaba diyorum gönlümde bi oğlum var bide kızım olsun isteği vardı hep hayırlısı böyleymiş nasip cnm öğreneli bi hafta oldu ama daha alışamadım erkek fikrine 🙈😊
Nurarslan esilannesiyim hic kesin soylemediler.kesin olmamakla birlikte kız kesin olmamakla birlikte erkek dedilerr😑haftaici gidicm bakalim nedick.bnm bu 3. Bebegim kizimda var oglumda cinsiyetin hicc onemi yok oyuzden cok skür🙏Fakatt hep birseyleri evde durdurma halindeyim kesinlessede bende ihtiyac sahiplerine versem heryer dolduu😄😄
Annesininprensesi 12.haftamda erkek dediler fakat 16 haftada gözüken bişi yok dedi doktor amcamiz detaylı ultrasonda kızım olacağını öğrendim 🙂 Allah hayırlı evlat versin 🙏
esilannesiyim Annesininprensesi benim 14+0 da kesiin dedi doktorum ama icimden hep kiz geçiyor, sizinde öyle olmus🙈🙈 kesin dendimi😂 erkek diye
Nurarslan esilannesiyim evlat candır ikiside oyle fakat kız bi tık önde sanki yaa benim icin..2.bebegim kiz oldu ve inanin 1yasindaa evimizde sanki dugün ortamii hep bir cilveler falan bilmiyorum yaa cok farkli duygu Allah isteyen herkese tattirsin🙏💕💕
esilannesiyim Nurarslan yaa evet 🙈 hep 1 kız bi erkekti hayalim oğlum oldu çok şükür 🎈 ama 2.yede erkek dendi😅 sağlık basta💕
Sdcbky esilannesiyim benımde 2 kızım var 3 ye hamıleyım kız gıbı dedı 2 lı taramada salı kontrolum var benımde ıcımden erkek gecıyo Rabbim hayırlısını versın hepımıze
Deda Sdcbkyİyiyiz bi sıkıntımız yok Allah a şükür bekliyoruz artık doktor bu ay sonuna kadar beklicez dedi bakalım ne zaman mutlu sona ulaşıcaz😊😍 36 haftada sancım varmış ama ben hissetmiyodum çatı muayenesi oldum açılmamda yok bakalım yarın kontrol var ne olcak😊
Burcu1626 esilannesiyim ilk baktı erkek dedi kesin mi dediğinizde kesin değil dedi ama öyle bi ses tonuyla dediki erkek diye 16.haftada hooop kız olduğunu gördük 🤰🏼
esilannesiyim Edatalha yaa aynen benim doktorumda pipinin resmini cekti😄 bende bi umit, ama alisicam mecbur😃