Kbr19 Hanimlar kizimiz olacak inşallah "İnci Sare" düşünüyoruz anlamları cok guzel sizce uyumlu mu kulağa hos geliyormu💃🙆♀️
Dilefruz Kbr19 bence çok hoş iki isimde kendi listemde var benimde kızım olcak inşallah yanyana okuyuncada çok naif geldi bana 😊
Sezgin Kbr19 harikaa iki isme de bayıldım insanlar farklı olacağız diye o kadar absürt isimler veriyorlar ki bebeklerine sizin ki sade ve naif😍😍
Guulseeen Kbr19 maşallah cok kibar isimler ☺️ Benmde kızım olacak ama hala karar veremedm sızınkılerıde lısteme yazaym 😍
Deletedmom308 Tontisannecik canım imran ı kız ismi olarak kullancaz. eşimin vefat eden annesinin isimi :)):
Dilefruz Tontisannecik 😅 annesi en doğrusunu söyler ozaman bende kız anneleri başlığına göre kız ismi düşünüyodum şaşırdım ali dediğinizi görünce😊
TCSRFEGUL Kbr19 cok naif cok güzel 😍 Allah sağlıkla doğmayı adıyla yaşamayı nasip etsin inşallahhh minnoşa 🙏🏻💕
emoselos Benim de bir kızım var Emine Selin ikinci kızım olacak inşallah Betül Sıla düşünüyoruz sizce nasıl 💜💜
Kbr19 emoselos anlamlarini bilmiyorum ama betulde benim sevdigim isimlerden saglikla gelsinler insallah :)