yagmurbayrak Merhaba, ben daha çok yeni gebeyim şuanda medicanaya gidiyorum fakat doğum ücretleri biraz uçuk geldi, önebileceğiniz doktor, hastane var mıdır🥰
Zeynepgrgvs yagmurbayrak Medicalpark Rukiye gönüllüye gidiyorum memnunum güzel ilgileniyor doğum ücreti 13,000 muane ücreti 620₺
qwertqwert yagmurbayrak merhabalr ben iltaç akkurt takipliyim çok memnunum çok doktor değiştirdim en çok içime sinen iltaç hanım oldu araştır derim eşi de perinatolog hekim detaylılarımada mehmet özgür akkurt a gittim kendilerine muayehane açıyorlar bu ay fiyatlarıda daha uygun olur diye düşünüyorum pembe mavide de doğumlarını yaptırıcakmış
esracaydasatik Medicabil hastanesinde Ali Bahadırlıya gidiyorum muayene ücreti 500 civarı galiba doğumda 10bin civarı ben özel sağlık sigortası yaptırmıştım o yüzden tam bilmiyorum fiyatları ama bi sorun isterseniz doktorum çok iyi
Kubraltepe Medicana da pınar Türk’e gidiyorum hastaneye özel sigorta var sompo sigorta 9 muayene hakkı bazı tahliller doğum içinde aralık ayında 13 bin ödedim bi araştırın isterseniz
bsraa16 Kubraltepe 13 bin mi hepsi çok iyi sompo sigorta bende yaptırdım 1 ay önce 21 bin doğum ve muayene sadece tahliller yok. Sonra iptal ettim 2023 fiyatlar uçmuş
yagmurbayrak yagmurgunes merhaba muayene 665 yapılan testler değişiyor doğum sompo sigorta alırsanız op doktor için 19.000 almazsanız 23.000 acıkcası biraz pahalı ki bu fiyatlar sanırım nisandan sonra değişecek
MerveBursa yagmurbayrak evet ben gdyrm Allhtn dogum icin sompo sigortasi yaptrdik yilbaşndan önce 14000 şuan uçtu fiytlr
yagmurgunes yagmurbayrak bu arada ben de Anadolu hastanesi murat kadıoğluna gidiyordum fiyatı 9bin. Öneriler üzerine gittim herkes çok beğeniyor fakat ben hoşlanamadım. Belki benim enerjim tutmamıştır, deneyebilirsiniz☺️ muayene de 470lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam
yagmurbayrak yagmurgunes rica ederim ne demek bu arada murat kadıoğlu için herkes cok iyi der genelde ama dediğiniz gibi frekans tutmamış olabilir ki en önemliside bu. isterseniz çekirge doruk hastanesınde ayşenur kaya varmış muayeneler480 bandında doğum için 11 dediler bide ziya çetin var doruk hastanesinin yanında kendi muayenesı varmış şuan doğum için 8000 tl dorukta yaptırıyormus doğumları sadece cok hastası olduğu için bekleme süreleri uzun oluyormuş bilginiz olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız🥰
yagmurgunes yagmurbayrak teşekkürler 28. Haftamda Ahmet Yılmaz olarak değiştirdim doktorumu:) amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım ☺️