Minikmucizelere Kimyasal gebelik sonrası adet duzensizliginiz oldu mu olduysa ne kadar sürdü ve ne kadar sonra hamile kaldınız
bebekveannesiii Minikmucizelere 1 ay boyunca ara ara kanama oldu, 3 ay sonra da tekrar hamile kaldım.
Minikmucizelere elifsen duymamjstim hiç bi bakayım ona Sonrasında sağlıklı gebeliğin oldu mu olduysa ne kadar sonra oldu
elifsen Minikmucizelere ben gebelik düşünmedim sonrasında. saraçoğlunun tavsiyesiyle testere dişli aslan pençesi çayı yapıp içtim 2 ay, öğlen akşam yemeklerden 2 saat önce. tüm hormonlarım düzeldi. prolaktinim yüksekti lh fsh vs dengesizdi, hepsi düzeldi.
Minikmucizelere bebekveannesiii o üç ay içinde duzelsizlik oldu mu benim şöyle oldu gecen ay 36 günde bi adet oldum bu ay 26-25gunde bi niye böyle olduki İki ay önce yasadim kimyasali
bebekveannesiii Minikmucizelere normal daha yeni olmuş ben de erken adet oluyodum hamile kalmadan önce ki ay düzelmişti zaten sonra ki ay hamile olduğumu öğrendim bu arada çakşır suyu içtim eğer hemen bebek istiyorsan tavsiye ederim 🌺 Rabbim tekrar sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
bebekveannesiii Minikmucizelere tekrar hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Su bardağına çeyrek çakşır suyu geri kalanına şu dolduru içiyorsun sabahları aç karnına. Aktarda şişede satılıyor
Minikmucizelere bebekveannesiii peki gebelik oluşursa düşüğe sebep olabilir mi bu gibi şeyler gebelik oldu mu sakincali oluyo ya bu da öyle mi ki
bebekveannesiii Minikmucizelere canım valla bende böyle birşey olmadı ama alacaksan aktara sor bana halam demişti al diye. herkes kullanabilir yani kemik ağrısına vs de iyi gelir