Hiramom9723 kızlar Kayseri’de olup deprem hisseden var mı bebeğe zarar gelecek diye ödüm kopuyor her dakika beşik gibi sallanıyoruz🥲🥲
Mustafayigitvebeytugannesi Hiramom9723 Evet ya bizim ev 5. Kat sabah çok kötüydü hamileyim 2 tanede cocugum var ve korktuk diye bugün annemgilin 1. Kat korkup buraya geldik burda da hep hissediyoruz evde durmaktan korkuyorum artık 😔
Yazmelegi_ Hiramom9723 herkes hissetmis sanırsam bi ben hissetmedim korkuyla yatıp kalkıyorum vallahi
Cansuarass Hiramom9723 bu sabah olanı hissetmedim valla talastayım gece benim bebem durmadığı için bizi yorgun düşürdü uyumuşuz sabah hiç hissetmedim
Hiramom9723 Mustafayigitvebeytugannesi benim artık psikoloji denilen bişey kalmadı sabah 5.45 de çok şiddetli hissettik bebeğe birşey olacak diye ödüm kopuyor Allah yardımcımız olsun
Mustafayigitvebeytugannesi Hiramom9723 evet benim 5 yaşındaki oğlum bile heran deprem olcak korkusuyla oturuyor ya diyorum buralarda yok başka yerlerde o diye ikna etmeye çalışıyorum. 30 haftalık oldum canım sen.
Hiramom9723 Mustafayigitvebeytugannesi bende 16 olcam yarın tam bulantılarım geçti dedim deprem oldu daha şiddetlendi 🥲
Mustafayigitvebeytugannesi Hiramom9723 panik yapmamaya çalışacağız canım. Ben panik yapıp korktuğum zaman bebeğim karnimda hiç durmuyor sürekli kendini kasıyor korkuyorum o yüzden.
Hiramom9723 Mustafayigitvebeytugannesi ay benimde ya sürekli bir köşeye kasılıyor hissediyorum topacık oluyor yavrum nasıl hisseifyor🥲🥲🥲
Yazmelegi_ Hiramom9723 yaaa bende 15+2 yim sol tarafıma toplanıyor bende hissediyorum özellikle stres yapıp korkunca oluyor
Bilge9 Hiramom9723 evet biliyorum alıcıoğlu vs var orda sanırım ☺️ bende Vefa Anadolu Lisesi’nin orda oturuyorum ♥️