zeynepmom34 Merhaba hamişler depremzedeyim istanbula annemin yanına gelip afadın yönlendirmesiyle kaymakamlığıga başvurdum ve bebeğimin ihtiyaçları ve benim ihticaçlarımın hem erzak hem nakti yardım aldım bunları almayan varsaa nası alcanızı yazıyım
poncikveannesii zeynepmom34 evinizde hasar kaydı var mı diye soruyorlar mı hasar kaydı yoksa hiçbir yardım vermiyorlar deniliyor
zeynepmom34 haticenurrr yok canım hatta benim ikhametgah adresim istanbulda gözükküyordu kanıtladım orda olduğuma dair hastane kayıtlarımı çıkardım kaymakamlığa git ve ben değremzedeyim de hasarlı hasarsız sormuyo geldiğin yeri kalıcağın yeri yazıyorsun ve ertesi gün eve gelip sana bütün yardımları bırakıyorlar parada 10 gün içinde yatıyo benim daha yatmadı yatcak ama
zeynepmom34 @“poncikveannesii”#p26437055herhangi bi hasarım yok ama hiç birley almadan geldim piskolojik olarak zaten kagıda ne yaşadığını yazıyorsun başka bir şartı yok canım
zeynepmom34 sena_s istanbulda hangi ilçedeyseniz o kaymakamlığa başvurun öğrenin pendikse pendik kartalsa kartal geldiğin ilçe kaymakamlığına canım
Esmerim_2727 Ben nurdağından antebe geldim evim yıkıldı birseyim yok dogumum 15 gün sonra antepte kaymakamlık verirmi yardim
zeynepmom34 Esmerim_2727 tabikide vermek zorunda belediye hem bebğinin ihtiyaçları hemde senin kıyafet mama bez