Mucizem33 2 aydır kontröle gidememiştim en son 19 haftalıkken gittim şimdi 26 olduk cok şükür gayet sağlıklı Allahım a şükürler olsun Kilosu 930. Boyu 33 cm nasil sizc3 iyi mi anneler 10 sene oldu kızından sonra tüm tecrübemi unuttum 🤗😍💙
Sila66 Mucizem33 biz geldik en son 25=5 de 905 di suan 26=1 almıştır belki doktor haftaya 1 kilo olur dedi boyu önden gıdıyor dedi unuttum boyunu ama ❤️
Fulyacoban Mucizem33 bende en son 25+3 te gitmiştim 932 gramdı boyu 35.7 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam yarın kontrol var 28+3 olduk bakalım ne kadar olmuş sıpa 🥰
Surprizzz2022 Mucizem33 maşallah bzde 23 hafta gittik kilosunu demedi dr randevu bulursak ay başı kontrol var bakalım🤗
Surprizzz2022 Sila66 e nabizda yazıyor ultrasyon sonuçları bem oğlumda ordan bakiyordum eve gelince🤭🤭 smdi de bakıyorum ama bu Drumz kilosunu yazdrmiyo hemşireye😅
Fulyacoban Mucizem33 artmaz mı hemde nasıl artık gün içinde bile dur durak bilmeden tekme atıyor maşallah sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥰
Mucizem33 Fulyacoban âmin canim sağlıkla gelsin yavrucuklar ben de cok heyecanliyim . Saka gibi geliyor uzun zmndir istiyordum 😍
Surprizzz2022 30 uncu haftada snra daha hızlı kilo alıyorlar 🤭 kiloya çok takılmamak lazm😁 35 hafta 2.750 dgdu oğlum ilkgun ay parçası ertesi gün şişkinlik gtti çırpı gibi kaldı karabiberim😅 bakalım bunda bizi neler bekliyor
Surprizzz2022 Sila66 Yarenylmz Sila66 Radyolojik görüntüleme de çıkıyor rapuru açınca🤭 ben öyle bakıyorum oradan