Merakliana6 merhaba ☺️ Büyük kızım 3,5 yaşına yaklaştı küçük kızım 2 yaşına yaklaşıyor. Birinci kızımda ilk üç ay arada kanamam olmuştu ama bi kere başı aşağıda olduğu için düşük riski gördü şükür atlattık. O dönemde de inanın iki üç saat uzanmaktan fazla dinlenme durumum olmadı. Her iki gebeliğimde de son ana kadar hep hareketliydim her işimi kendim yaptım , ikinci kızıma sabah 10 gibi sancım başladı evi son kez temizledim mutfağın duvarını bile silmiştim :) perde asmak vb her şeyi yaptım
Şimdi de yine her işimi kendim yapıyorum çocuklarım da hareketli biraz daha çabuk yoruluyorum bu sefer. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın benim hayat şartlarım durumum bunları gerektirdi imkanınız varsa bu kadar yormayın kendinizi 😊 ikinci kızımın doğumunda ilk kızımda yanımdaydı kucağımdan zaten inmedi hamilelik boyunca
Yani şunu söyleyim bence günlük hayatınıza devam edebilirsiniz hareketli olmak doğum zamanı da iyi oluyor ama ağır kaldırmak, asılmak veya ani hareketlerden kaçının tabiii herkesin hamileliği de farklı doktorunuzun önerileri daha doğru olacaktır